Kenan Yücel Yazdı: 'Gaziantep FK'nin Selası Sivasta Okundu... !

Maç öncesi teknik direktörümüz Çanakkale Dardanelspor, Trabzonspor, Galatasaray ve Milli takımda kaptanlık yapmış Winner kariyerli Selçuk İnan başında komutan olduğu Gaziantep FK takımının hedefini kümede kalmak olduğunu, geçtiğimiz yılki takımdan 15 futbolcunun gönderilip daha az bütçeli 16 futbolcunun transfer edildiğini belirtiyor.

Yani diyor ki bizden göze hoş gelen futbol, üst sıralar, Türkiye Kupasında başarılar filan beklemeyin. Tek hedef kalırsak kümede kalmak ve galibiyet ise Bodrumspor maçında olduğu gibi kuş taşa çarparsa gelecek üç puan.

İşin ilginci Bein sporta röportaj verirken o esnada Sivasta Akşam ezanı okunuyordu. Yani selamız Sivasta okundu

Spor Tempo 'da söylemekten dilimizde tüy bitti. Yazmaktan kalemimizde mürekkep bitti.
Her sene aynı senaryo sezon sonunda takımın hepsini gönder, başında yeniden 15 transfer sonra teknik direktörü gönder, devre arasında yeniden 10 transfer ve kalırsan son maçta ağlayarak kümede kal.

Takımın Stadı belediye , sponsorları belediye olmadan, gelen başkan ve yönetimler valiliğe, siyasete göbekten bağlı değilken takım yönetimleri organize sanayi, valilik, belediyeler ve stk'lar arasında bilardo topu gibi dönmezken bu takım üst yapısı, alt yapısı, piramit sistemi ile Roma ' yı yeniyor ve biz basın toplantısında Capello 'ya soru sorarken sizler Totti 'yi izliyordunuz.

Spor dünyasındaki hepimiz bu sonucu hak ettik. Çünkü başarısızlığa sıradan futbolcu grubuna, tek hedefleri sadece para ve menejerler aracılığıyla futbolcu alışveriş yapan teknik direktörlere alıştırıldık.

Bakın başarısızlık sadece sahada olmaz saha en son yerdir.
Esas olan saha dışında maça kadar olan evredir. Buda başkan, yönetim ve kulübün profosyonellerinden oluşan klikler tarafından oynanır.

Lütfen kulüp içerisindeki hiyerarşik yapı ve atamalara Bakın. Camiye hoca aramıyoruz. Kulübü temsil edecek dünya ve Türk Futbolunu bilen Kulübü duruşu bilgisi tecrübesi ve yabancı diller ile temsil edecek profosyoneller.

Neyse uzatmayalım;
KARA, KARA düşünmeyi bırakalım USLU USLU izleyelim

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi