Cumhur Dülek Yazdı: 'GAZİANTEP FK'DE BU 17 TRANSFERİ KİM YAPTI?' 3-2


Uzun bir futbol arasının ardından, Gaziantep FK için yeni bir dönem başladı. Takımın bir ay süren ara sonrası performansında yaşanan değişiklikler taraftar ve eleştirmenlerce merakla izleniyor. Maçlar yeniden başlamış ve bizler de futbol hasretiyle ekran karşısındaydık. Gaziantep FK, Süper Lig'de verilen aranın ardından tekrar sahne aldı ve Sivasspor'la karşı karşıya geldi. Rakip kalecinin yaptığı bir hata sonucu Maxim'in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen ekip, daha sonrasında maçta varlık göstermekte zorlandı. Rakip takım, Gaziantep FK kalesini tehdit etmeye devam ederken, Gaziantep FK'nin hücumları ise sonuçsuz kaldı.

MAXİM VE OGÜN OLMASAYDI


Orta sahada Ogün ve Maxim'in topa sahip olmaya çalıştığı bir dönemde, takım ikilinin çabalarına rağmen istikrarı yakalayamadı ve Mandouki'nin performansındaki düşüş oyuna da yansıdı. İlki dengeyle biten maçın ikinci yarısında Gaziantep FK, bu kez topu ayağında tutmakta zorlandı ve gol pozisyonları yaratamadı. Selçuk İnan'ın, sahanın yıldızları Maxim ve Ogün'ü oyundan alması tartışılan bir karar oldu. Zira bu değişiklik, takımın oyun düzenini bozdu ve ev sahibi takımın goller bulup öne geçmesine sebep oldu. Teknik Direktör Selçuk İnan maç boyunca etkisiz bir görüntü çizdi.

GAZİANTEP FK SÜPER LİG'DE TRANSFER REKORU KIRDI!

Transfer döneminde 17 yeni oyuncuyla güçlendiren ve umut veren bir kadro oluşturan Gaziantep FK'da, teknik adamın Sivasspor maçındaki kararları eleştiriliyor. Oyunu okuma ve doğru hamleleri yapabilme becerisi, başarı için kritik öneme sahip. Ancak bu maçta teknik ekip bu konuda başarısız kaldı. Gelecek maçlara odaklanarak, takımın ve teknik kadronun ilerleyişini izlemek gerek. Her şeye rağmen gelecek için umudumuzu koruyalım ve Gaziantep FK'nın gelecek haftalardaki performansını bekleyelim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Cumhur Dölek Arşivi