Yasemin Aydıner

Yasemin Aydıner

Seyh Seyyid Abdulkadir Geylani Hazretleri

Duyularim yavaş yavaş etkisini yitirmeye başladı ,söylenenlerin manasını algilayamiyorum ne neden ima ediliyor farkedemiyorum aptalmiyim yoksa, asla ..bu ancak saf bir çocuk kalbi.. ruhum bedenime galip geliyor, içimde ki Allah sevgisi isteği merakı kavuşma şevki herşeyin ötesine geçti.İstemem senden ayrı geleni ,Ne gülun ne bülbülün bir önemi yok artık ,ister hakaret ett ,ister iltifatt hepsi bir.. Gönül aynan da sen kendine baktın, Anlayamadın ben senin neyine kızayım, her şey gölgeden ibaret..zavallı bir ziyaretci, boşlukta avare bir gezginim.. Heyecanliyim.

Fatiha şehrinden önce neden imtihan vadisinden geçerken tüm dünya ziynetlerini bırakırmış insan anladım.. zaten kime gerekse o alsın

Gösteriş ve gönül çelen şeylere hevesim gecti.. Çok teşekkür ederim..artık her şey sadece bir an gibi...
Hayalin derinliklerindeyim.
Bir dervişin halleri..

Rasulumden İlahi Aşkın sırrıni öğrenen Hz Ali sultanımm tüm zamanlarda resullerle nebilerle mana da , Efendimizle her an da birsin sen ki bir pehlivansin Allah' ın arslan'ısın çok bile dayanmişsın.. bastığın topraklar yesermis kalbinle birlikte gök sema titremis, ölü balıklar dirilmistir,kör kuyuya kadar zaten ancak sen dayanabilirdin .
Muhabbetine,dostluğuna talibiz yanlız yüreklerin sevgili eşi..

HAYIRLI CUMALAR dilerim

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yasemin Aydıner Arşivi