Mehmet Erol Maraş

Mehmet Erol Maraş

Erol Maraş Yazdı: 'Düğün Ve Nikah Teşekkürü - Rektörlükte Fetö’cüler Ve Cematcilerin Gücü Kimlerden Yana. '

7 Eylül 2024 tarihinde düğünümüz ve nikahımız vardı. Yaklaşık 45 yıldır beraber yürüdüğümüz ortağım, yol arkadaşım, can dostumun oğlu Avukat Sinan Dölek ile yine Gaziantep’in tanınmış ailelerinden olan Çetinkaya ailesinin güzel kızı Selen Çetinkaya ile evlendiler.

Allah’ın izni ile düğün ve nikahlarını en iyi şekilde yaptık. Benim bildiğim kadarıyla o gün Erikçe’de 4 düğün ve Gaziantep’in 5 büyük otellerinde de 8 düğün vardı ve hepsi de şehrin ekonomik açıdan güçlü aileleriydi.

Bizde; bu düğün sahiplerinin düğünlerinin ve nikahlarının hayırlı olmasını diler, teşrif edip düğün ve nikahımız boyunca bizleri yalnız bırakmayan bürokratlarımıza da teşekkür ederiz.

Ayrıca tüm aile dostlarımıza, yakınlarımıza, çiçek gönderen, telgraf çeken, bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederken en önemli teşekkürü de meslektaşlarım ve medyacı dostlarım, bizlere sayfalarında büyük yer vererek ve düğünümüze katılarak bizi onurlandırdılar. Bundan dolayı kendilerine çok çok teşekkür ediyorum.

ekran-resmi-2024-09-08-17-10-34.png

Bunun yanı sıra bizim hiçbir medya ile bir düşmanlığımız yoktur, olması da mümkün değildir. Ama ne var ki birileri bizleri rakip ve düşman görüyorlar, kesinlikle bizim Raci kardeşimle 45 yıldan bu yana gücümüzün yettiğince herkese elimizden gelen yardımı yapmışızdır.

Yanımızda çok sayıda kişi çalıştı iyi ve kötü günlerimiz oldu. Ama onlar bize küstüyse de biz onlara küsmedik, kendileri bizleri düşman görse de herkese kapımız sonuna kadar açıktır.

ss.jpg

Düğünde ve nikahta gördük ki, eğer insanlara kötülük yapsaydık bu kalabalığa sahip olamazdık.

ekran-resmi-2024-09-07-12-09-43.png

REKTÖRLÜKTE, FETÖ VE CEMAAT İZİ VAR MI ?

MİT İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR

Biz son günlerde Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü için yoğun haberler ve köşe yazıları yazıp çiziyoruz.

Bizim kendimize yakın bir rektör adayımızın olmadığını da söyleyebiliriz. Ne ben nede Raci arkadaşımızın, rektör adayları arasında hiçbir akrabalığımız yok ama, tanıdığımız isimler vardır elbette. Biz kimseyi yönlendirmek için bu işleri yapmıyoruz, bizim tek derdimiz Türkiye’nin 6. Büyük Sanayi Kenti olan Gaziantep’e hizmet edecek güçlü bir rektör arıyoruz.

Bunun için Gaziantep hem Sivil Toplum Örgütleri, hem Milletvekilleri, Bakan, Belediye Başkanları ve İl Başkanları ile Gaziantep Üniversitesi gibi güzide kuruluşa iyi hizmet edecek canını dişine takacak bir rektör olmasını arzu ediyoruz. Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü için başta Cumhurbaşkanlığında, MİT’te, Emniyet ve Jandarma’da kayıtları olan FETÖ ve Cemaat izlerine dikkat edilmesi gerektiğini söylüyoruz.

Biz neler çektiysek FETÖ ve Cemaatlerden çektik. Bu defa “Yoğurdu Üfleyerek” içilmesi gerektiğini söylüyoruz. Bu nedenle başta karar vericilerin başında Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Gaziantepli Abdullah Tancan, AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Cumhur İttifakının ortağı MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Fedaioğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Gaziantep Organize Sanayi Bölge Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Akıncı ve bazı muhalefet milletvekili ve il başkanlarıyla görüşerek, görüş alacaklarını da tahmin ediyorum. Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Akıncı ve bazı muhalefet milletvekili ve il başkanlarıyla görüşerek, görüş alacaklarını da tahmin ediyorum.

Tek kelimeyle Gaziantep “ORTAK” akıl yönetimiyle Gaziantep’e rektör tayin edecektir. Bu sefer bu şunun adamı, şununla ilgisi var, buna yakın bir rektör getirilmeyeceğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Benimde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan en büyük isteğim, daha önce AK Parti Gaziantep İl Başkanlığımızı yapan duayen sanayicimiz Ökkeş Eruslu, bir toplantıda, “Arkadaşlar Biz Cami’ye Hoca aramıyoruz” buraya bu işi yapacak Liyakatli ben sevmesem bile nasıl “Kadı kızında hata varsa” sözünden yola çıkarak hatasızda bir insan bulamayız. Bu söze dayanarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a “Biz Gaziantep’e iş yapacak, hizmet edecek rektör arıyoruz, mutlaka rektör adayları içinde, geçmişinde yanlışları olmuş olabilir ama sonra aklanmış insanlarda vardır,

Benimde bildiğim kadarıyla Türkiye’de 40 milyon kişi mahkemelik ve davalıktır, bunlar da hayatın gerçekleridir. O nedenle biz Ökkeş Eruslu’nun söylediği söz gibi “Camiye Hoca Aramıyoruz” iş yapacak rektör arıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet Erol Maraş Arşivi