MasterChef'in Elenen Yarışmacısı Deniz'den Şok Açıklamalar: "Ayşe Karaktersiz ve Yalancı!"

MasterChef'in Elenen Yarışmacısı Deniz'den Şok Açıklamalar: "Ayşe Karaktersiz ve Yalancı!"
TV8'in ilgiyle takip edilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunun ikinci haftasında veda eden, Deniz Yılmaz, sosyal medyada konuşulan konulardan biri haline geldi. Deniz, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalında ve çarpıcı açıklamar yaptı!

MasterChef Türkiye, yarışması boyunca dikkat çeken tavırlarıyla bilinen Deniz Yılmaz, diğer yarışmacılarla yaşadığı tartışmalar ve eleştirileriyle tanınıyor. Elendikten sonra bir YouTube kanalında samimi açıklamalarda bulunan Deniz, yarışmada ilerlemesini istediği fakat artık aynı düşüncede olmadığı yarışmacılardan Ayşe Ekiz hakkında, "Ayşe'yi çok seviyordum ama artık yalan ve inkâra tahammül edemiyorum. Ayşe'nin yaptığı hataların Türk halkı tarafından görmezden gelindiğini düşünüyorum çünkü milletimiz kendini acındıran kişilere hep destek çıkıyor," şeklinde konuştu.

ekran-resmi-2024-09-21-18-50-46.png

DANİZ: ‘AYŞE’DE KARAKTER YOK’

Yarışmanın ardından yarışmacıları daha objektif değerlendirebildiğini belirten Deniz Yılmaz, Ayşe Ekiz için çok daha sert ifadeler kullandı. Deniz, "Ayşe kameralar karşısında doğal bir izlenim vermeye çalışıyor ama bence tamamen yapmacık. Bana göre Ayşe'de samimi olmayan bir karakter var, normal hayatta asla bir araya gelmek istemeyeceğim biri," diyerek eleştirisini dile getirdi.

ekran-resmi-2024-09-21-18-51-46.png

İSOT ALERJİM ZORLADI
MasterChef'te zor anlar yaşadığını da vurgulayan Deniz Yılmaz, özellikle isot alerjisi yüzünden zor bir durumla karşı karşıya kaldığını paylaştı. Ana kadroya seçilme şansını riske atabilecek bu sağlık sorunuyla mücadele ettiğini söyleyen Deniz, şeflerin de bu durumu fark edip kendisine yaklaştığını fakat yarışma koşulları gereği tarifi tamamlamak zorunda kaldığını belirtti.

ekran-resmi-2024-09-21-18-50-51.png

Kaynak:Hamza Aytop

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.