Didem Kınalı Oryantali Bıraktı: 'Midem Bulanıyor'"

Didem Kınalı Oryantali Bıraktı: 'Midem Bulanıyor'"
Ünlü dansçı Didem Kınalı, yıllardır devam ettiği İbo Show'daki oryantal dans kariyerine son verdiğini açıkladı. Kınalı, özellikle yaşadığı bir olayın ardından dans etmeyi bırakma kararı aldığını belirtti. Yaşadığı pes dedirten o olayı anlattı...

Televizyon programı sunucusu Pınar Kerimoğlu'nun konuğu olan Didem Kınalı, oryantal dansçılığı bırakarak yeni bir yol olarak şarkıcılığa yönelmesinin hikayesini paylaştı. Kınalı, oryantal performansı bırakmasını ve müzik kariyerine başlamasını konuk olduğu programda detaylandırdı. Kerimoğlu'nun oryantal dansçılığı neden bıraktığını ve kazanç durumunu sorduğu Kınalı, "Ne iyi kazanması! Benim kıyafetlerim 30 bin TL idi, ben ise 5 bin TL'ye sahne alıyordum. Aldığım kıyafetin parasını bile çıkaramıyordum. Ben başkaları gibi masa masa dolaşıp para toplamadım. Paralarını takmak isteyenler sahneye gelip takıyordu," şeklinde konuştu ve ekonomik gerçekleri dile getirdi.

ekran-resmi-2024-09-19-18-34-09.png

Kınalı'nın sahnede yaşadığı tuhaf olaylar da Pınar Kerimoğlu'nun soruları arasındaydı. Kınalı, "Çok şey yaşadım ama en tuhafı, dans ederken bir seyircinin ayağa kalkıp elini uzatması ve parmağımı ısırmaya başlamasıydı. İlk başta şaka yaptığını düşündüm ama o giderek daha sert bir şekilde ısırıyordu. Sonunda çığlık atmam üzerine garsonlar araya girdi ve durumu kontrol altına aldı. Parmağım kanaması nedeniyle pansuman yapmak zorunda kaldık," diyerek yaşananları anlattı.

ekran-resmi-2024-09-19-18-34-15.png

Ek olarak Didem Kınalı, sahnede en fazla tacizi kadın seyircilerin yaptığını belirtti. Sözlerine ekleyerek, dansçılık mesleğinde yaşadığı zor anları ve sahneden alınan reaksiyonların kariyer tercihlerini nasıl etkilediğini de açıkladı. Bu açıklamalar, onun sahne yaşamından ayrılıp müzik kariyerine odaklanma kararının ardındaki nedenleri daha iyi anlamamızı sağlıyor.

ekran-resmi-2024-09-19-18-34-21.png

Kaynak:Hamza Aytop

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.