Müge Anlı'da cinayet itirafı şoku! Hatice Musaoğlu'nun katili Oğlu ÇIKTI!

Müge Anlı'da cinayet itirafı şoku! Hatice Musaoğlu'nun katili Oğlu ÇIKTI!
Müge Anlı'nın sunduğu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında , 18 yıllık bir cinayet sırrı aydınlatıldı. Kaybolan Hatice Musaoğlu'nun cinayete kurban gittiği, oğlu Aydın Musaoğlu'nun ağzından kaçırdığı itiraf sonrasında ortaya çıktı. İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar izleyicileri şoke etti. 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu'nun kızları, annelerinin kayboluşunda şüphelendikleri abileri Aydın Musaoğlu hakkında önemli iddialarda bulundu. Müge Anlı'nın sorgulamaları sonucunda Aydın Musaoğlu canlı yayında cinayeti itiraf etti. Polis tarafından otobüste gözaltına alınan zanlı, cinayet suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

ekran-resmi-2024-09-19-12-44-31.png

50 yaşındaki Hatice Musaoğlu'nun akıbetini öğrenmeyi amaçlayan kızları, Müge Anlı'nın programına başvurarak, kardeşleri Aydın Musaoğlu üzerindeki şüphelerini dile getirdiler. Kız kardeşler, annelerinin kayboluşunu abilerinin üzerine atarak, aralarında miras anlaşmazlığı olduğunu öne sürdüler.

ekran-resmi-2024-09-19-12-44-46.png



Hatice Musaoğlu'nun kaybolmadan evvel evde yaşanan bir olaya da dikkat çekildi. Hatice Hanım, jandarmayı çağırarak gelin ve oğlunun eve taşındığı şikayetinde bulunmuştu. Bu şikayet, oğlu Aydın Musaoğlu üzerindeki şüpheleri artırmıştı. Aydın Musaoğlu ise programa katılarak hakkındaki suçlamalara yanıt vermeye çalıştı fakat ağzından cinayeti itiraf ettiği sözler kaçırdı.

ekran-resmi-2024-09-19-12-44-52.png


Aydın Musaoğlu'nun eşi Nevin Hanım'ın programa yaptığı telefon bağlantısında söylediği bazı cümleler, onun da kayınvalidesinin ölümünü kabul ettiği yönünde yorumlandı. Tüm bu ifadeler sonrasında Aydın Musaoğlu, programa devam etmek istemeyerek oteli terk etti ve köye gitmek üzere yola çıktı.

ekran-resmi-2024-09-19-12-45-03.png

Operasyon başlatan Kastamonu Cinayet Büro Amirliği ekipleri, programa katılımının ardından otobüsle kaçan Aydın Musaoğlu'nu takip altına aldı. Zanlı, otobüste polis tarafından kıskıvrak yakalandı ve gözaltına alındı. Bu olay, Müge Anlı'nın katılımcıların çözemediği davalarda nasıl önemli bir rol oynadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:Duygu Kaplan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.