SUMUDİCA ZEMİN HAZIRLIYOR!

SUMUDİCA ZEMİN HAZIRLIYOR!
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, geçtiğimiz aylarda yaşadığı hastalığın Covid-19 (Yeni tip koronavirüs) olduğuna emin olduğunu söyledi. Liglerin ertelenmesinden sonra özel uçakla Romanya’ya giden Sumudica’nın yeniden dönüp dönmeyeceği ise merak ediliyor. Rumen çalıştırıcının 20 Nisan’da gelmeme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Bu sezon başında Gaziantep’i çalıştırmaya başlayan Rumen teknik adam, katıldığı bir televizyon programında önemli bir açıklamada bulundu.
Rumen gazeteci Emanuel Roşu’ya konuşan Sumudica, “Birkaç ay önce Covid-19’a yakalandım, bundan eminim” dedi.
Rumen çalıştırıcı, Noel tatili için gittiği Romanya’da zatürre teşhisiyle hastaneye kaldırılmış ve hafta sonu oynanan Yeni Malatyaspor maçında takımın başında olamamıştı.
Sumudica’nın hastaneye kaldırıldığı tarih 24 Aralık 2019’du. O dönem ülkemizde ve Romanya’da teşhis edilen bir koronavirüs vakası bulunmuyordu.

20 NİSAN’DA GELECEK Mİ?
Liglerin ertelenmesinden sonra özel uçak kiralayarak ülkesine giden ve beraberinde hem yardımcılarını hemde Maxim’i götüren Marius Sumudica’nın 20 Nisan’da gelmesi gerekiyor. Ancak, Koronavirüs’e yakalandığını açıklayan Rumen çalıştırıcının bu tarihde gelmesi muamma gözüküyor. Ülkesinde kendini karantinaya aldığını dile getiren Sumudica’nın 5 Mayıs’ta başlayacak olan antrenmanlarda olup olmayacağı merak ediliyor.

21 GÜNDE KARANTİNADAYIM
Gaziantep Futbol Kulübü ile sözleşmesi devam eden Sumudica, evinde karantinada olduğunu dile getirerek, “21 gündür evdeyim. Evde çok dikkatli şekilde yaşamaya devam ediyorum. Zaten çok fazla dışarı çıkmayı seven birisi değilim. Bu salgınla birlikte futbol kitaplarını çok fazla okuyorum. Çocuklarımın tatili varken görüşemiyorduk ama şimdi çok da hoş olmayan bir şekilde birlikteyiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.