BAŞKAN TAHMAZOĞLU ŞOK OLDU: ' Yakışmadı!'

BAŞKAN TAHMAZOĞLU ŞOK OLDU: ' Yakışmadı!'
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarşı bölgesinde denetimlere çıktı. Tahmazoğlu, vatandaşlarıve esnafı çevreyi temiz tutmaları konusunda bilgilendirdi. Tahmazoğlu karşılaştığı manzara karşısında hayrete düştü.

Gaziantep'te çevrenin temiz tutulması ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz gün Zabıta ekipleri ile birlikte Suburcu ve Karagöz Caddelerinde denetime çıkan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ve vatandaşlarda çevre bilincinin oluşması için bilgilendirme çalışması yaptı.

ESNAFIN HAREKETİ TAHMAZOĞLU’NU HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Tahmazoğlu’nun çevrenin temiz tutulması ve sigara izmariti atılmaması konusunda yaptığı bilgilendirme çalışması sırasında bir esnafın içtiği sigaranın izmaritini yere attığı görüldü. Durumu fark eden Tahmazoğlu, esnafa cezai işlem uygulanması için talimat verdi. Esnafın daha önceden uyarılmadığı bilgisini alan Tahmazoğlu, esnafı ikaz etti.

YAKIŞMADI

Esnaf ile sohbet eden Tahmazoğlu, “Oldu mu şimdi? Kadim şehrimizin sokaklarını böyle kirletmek bize yakışır mı! Lütfen, çöplerimizi kutusuna atalım; sokaklarımızı, şehrimizi, ülkemizi koruyalım” ifadelerini kullandı. Yere izmarit atan esnaf Zabıta ekipleri tarafından uyarıldı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.