Memur-Sen'den PTT Çalışanlarına Destek

Memur-Sen'den PTT Çalışanlarına Destek
Memur-Sen'den PTT Çalışanlarına Destek

Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu maskeleri dağıtmaya başlamış olan postacılarımız başta olmak üzere bütün PTT çalışanlarına, bu zor günlerde onların yalnız olmadıklarını ve yanlarında olduğumuzu göstermek amacıyla Memur-Sen Gaziantep Temsilciliği olarak bir program gerçekleştirdik. Bu programa Memur- Sen Gaziantep İl Başkanımız Sayın Ahmet Gök'ün başkanlığındaki heyette Birlik Haber-Sen Başkanı İbrahim Halil YORULMAZ, Enerji Bir-Sen Başkanı Beyhan POLAT, Eğitim-Bir Sen Başkan Yardımcıları da hazır bulundu. Memur Sen Gaziantep temsilciliğinin yaptırmış olduğu özel kolonyalar burada PTT çalışanlarına ve postacılar'a dağıtıldı.

Programda açıklamalarda bulunan Memur-Sen İl Başkanı Sayın Ahmet GÖK;

“Tüm dünyayı etkisine alan bu salgında başta siyasilerimiz olmak üzere, sağlıkçılarımızdan tutun da PTT çalışanımıza, STK’larımızdan tutun da Vefa Destek gruplarımıza kadar herkes canla başla çalışarak ülkemiz için çalışmaktadırlar.

Ülke olarak her zaman zor günlerde birlik olmayı bilmiş bir milletiz. Hamdolsun ki bu günde diğer kötü zamanlarda olduğu gibi yine hep beraber bu sıkıntılı günleri atlatmak için uğraşıyoruz. Umuyoruz ve dua ediyoruz ki bir an önce bu salgından kurtulalım. Unutmayalım ki bu salgın bizim birliğimizden daha güçlü değildir. Milletçe birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla her türlü zorluğun altından kalkacağımıza inancım sonsuzdur.

Bu zor sürecin atlatılması için canla başla çalışan herkesten Allah razı olsun diyor bundan sonra da Memur-Sen ailesi olarak ülkemiz için çalışmaya devam edeceğimizi söylemek istiyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.