GİDENLER NE ZAMAN GELECEK?

GİDENLER NE ZAMAN GELECEK?
Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri, futbolculara yasak getirmezken 5 Mayıs’ta antrenmanların başlayacağını duyurdu. Ancak, Koronavirüs nedeniyle ülkesinden dönecek teknik heyet ve futbolculara 14 gün karantina uygulanacak. Bundan dolayı yurt dışına giden futbolcu ve teknik heyetin 14 gün önce gelmeleri istendi.

KARANTİNAYA GİRECEKLER
Gaziantep Futbol Kulübü, yapılan açıklamada oyuncuların Koronavirüs nedeniyle izinli olduğunu belirterek, ülkelerine giden oyuncuların ise en erken 20 Nisan’da Gaziantep’te olmaları istendi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Yönetim kurulumuzun bilgisi ve izni içerisinde gerçekleştirilen bu seyahatler sonucunda takımımıza karantina süreciyle ilgili de bilgilendirme yapılmış olup, antrenman sürecinden en az 14 gün önce dönmeleri konusu iletilmiştir. Şuan Gaziantep dışında bulunan teknik heyetimiz ve futbolcularımızın herhangi bir değişiklik olmaması durumunda 20 Nisan 2020 tarihinde şehrimize dönüşü kararlaştırılmış olup, 14 günlük karantina süresinin ardından 5 Mayıs tarihinde tam kadro olarak çalışmalara başlanılması planlanmaktadır.” denildi.

COVİD-19 TESTİ YAPILACAK
Liglerin en erken Haziran ayının ilk haftasında başlayacak olmasından dolayı Gaziantep Futbol Kulübü yönetimi ise oyunculara 5 Mayıs’a kadar izin verdi. Futbolculara izinle ilgili açıklama yapan yönetim, “Futbolcularımızın, personelimizin ve teknik heyetimizin 5 Mayıs tarihinde Covid-19 testi gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Futbolcularımızın durumları sağlık ekibimiz tarafından sürekli olarak takip edilmekte olup, herhangi bir rahatsızlığı bulunan futbolcumuz bulunmamaktadır” denildi.

KİMLER ÜLKESİNE GİTTİ?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Marius Sumudica ve ekibiyle Maxim Romanya’ya giderken Günay Güvenç, Kana Bıyık ve Souleymane Diarra’da gitti. Bu isimlerin en geç 20 Nisan’da Türkiye’ye dönmeleri istendi. Bu isimlerin 14 gün boyunca karantina altına alınacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.