Acarsan’dan bin koli gıda

Acarsan’dan bin koli gıda
Gaziantep Valiliği öncülüğünde başlatılan ve tüm şehri kapsamına alan Gönül Seferberliği'ne en önemli desteklerden birisi de Hayırsever işadamı Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar’dan geldi.

Acarsan Holding gönül seferberliği kampanyası kapsamında içerisinde çeşitli ürünlerin yer aldığı 1000 koli gıda yardımında bulundu.

Gaziantep Valiliği öncülüğünde, belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları ile STK'lar başta olmak üzere tüm şehrin destek verdiği Gönül Seferberliği kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ve STK’ların sonra iş dünyası da Gönül Seferberliği kampanyası desteklerini açıklamaya başladı. Son olarak Gaziantep Valiliği’nin açıkladığı hayırsever listesinde Acarsan yer aldı.

HERKESİ GÖNÜL SEFERBERLİĞİ KAMPANYASINA DESTEĞE DAVET ETTİ

Kampanyada, şehrin hayırseverleri küresel bir sorun olan koronavirüs ile mücadelede ön saflarda yerini alarak iyilik seferberliğine katıldılar. Kampanya kapsamında Gaziantepli hayırsever Acarsan Ailesi içerisinde çeşitli ürünlerin yer aldığı 1000 koli gıda yardımında bulundu. Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar, herkesi gönül seferberliği kampanyasına desteğe davet etti.

HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR, KOCAMAN BİR AİLEYE DÖNÜŞÜYORUZ

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada; Her geçen gün büyüyor, kocaman bir aileye dönüşüyoruz. Yardımlaşmanın en güzel örneğini sergileyerek ailemizde yerini alan #gönülseferberliği'nin tüm gönüllülerine minnettarız. Kampanyamıza bin koli gıda yardımı ile destek veren Hayırsever İşadamı M.Selim Acar'a teşekkür ediyoruz” denildi. Gaziantep Valisi Davut Gül de, “İnsanlık tarihi olağanüstü olaylara şahitlik ediyor. Bu süreci paylaşarak, kardeşliğimizi güçlendirerek daha kolay atlatabiliriz. Etrafımızda ihtiyaç sahibi aileler varken biz nasıl rahat edebiliriz? Bu sefer, başkasından beklediğimiz cömertliği biz yapalım” ifadelerini kulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.