FUTBOLCULAR EVDE BEKLİYORLAR!

FUTBOLCULAR EVDE BEKLİYORLAR!
Koronavirüs salgını nedeniyle süresiz ertelenen liglerin ne zaman başlayacağı merakla beklenirken, Gaziantep Futbol Kulübü oyuncuları ise verilecek olan kararı evlerinde antrenman yaparak bekliyorlar. TFF’nin bu hafta içerisinde alacağı karar sonrasında futbolcular kendi yol haritasını çizecekler.

Türkiye’de de ligler 19 Mart Perşembe günü resmen askıya alınmıştı. 27. Hafta karşılaşmaları oynanmadan covid-19 salgını yüzünden iptal edilen ligin ne zaman başlayacağı bilinmezken Gaziantep Futbol Kulübü oyuncuları ise merakla çıkacak olan kararı bekliyorlar.
SUMUDİCA DÖNMEYEBİLİR
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Sumudica, liglerin ertelenmesi sonrasında Maxim ile yardımcılarını alarak ülkesine gitti. Rumen teknik adam, Türkiye’de futbol adına çıkacak olan kararı yakından takip ederken karara göre dönüp dönmeyeceği merakla bekleniyor. Spor kamuoyunda ise Sumudica’nın dönmeyebileceği konuşuluyor.
FUTBOLCULAR KARAMSAR
Gaziantep Futbol Kulübü oyuncuları ligler için verilecek olan kararı evlerinde merakla bekliyorlar. Kendi kendilerine bireysel antrenman yapmaya çalışan Gaziantepli oyuncular, TFF’nin vereceği karar sonrasında kendi yol haritalarını çizecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.