Lunch Box Paket'e yoğun ilgi

Lunch Box Paket'e yoğun ilgi
Lunchbox; Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs sonrası büyük ilgi görüyor…

Gaziantep’in catering sektöründeki kurumsal firmalarından Eline Catering ve Organizasyon, lezzetinin yanı sıra servis ve sunumlarda yaptığı inovasyonlarla adından söz ettiriyor.

Ülkede yaşanan korona virüs endişesiyle özellikle vatandaşların en çok önemsediği şey olan hijyen konusunu Lunch paket ile çözen Eline Catering Yetkilileri; “Yemek yemenin en pratik yolu, LunchBox dan geçer. Ufak bir kutu, içi lezzet dolu! Paket yemek sistemi, diğer adıyla LunchBox, Catering hizmetleri içinde en pratik ve en hesaplı yemek İkram çözümüdür.
Bu hizmet içeriğinde en sık kullanılan menü şekli soğuk sandviç menüsüdür. Menü içeriği istenilen şekilde düzenlenebilir. LunchBox menüsünde, soğuk sandviç dışında kahvaltı, döner,köfte, her türlü sulu yemek ve ızgaraçeşitleri kullanılabilir. Toplantı arası yemek sunumları, Açık hava etkinlikleri, piknik ve gezi organizasyonları, seyahat vb. aktivitelerde tercih edilen bu sistem son zamanlarda özel hastanelerde ve kokteylerde bu sunumu yapıyoruz. www.elinecatering.com adresimizi ziyaret edip yaptığımız hizmetleri gören kişiler özellikle Korona Virüs nedeniyle hijyenik yemek hususunda tercihlerini değiştiren firmalarında Lunch Box tercihlerini değerlendirmeye başladı.” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.