Trafik magandası ünlü baklavacı çıktı

Trafik magandası ünlü baklavacı çıktı
Trafik magandası ünlü baklavacı çıktı

İstanbul Pendik'te kendilerine yol vermedikleri gerekçesiyle bir otomobilin önünü kesen iki kişinin saldırısı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İçeride hamile kadın olmasına rağmen araca saldıran kişinin ünlü baklavacı Hasan Sel, yanındaki kişinin ise ağabeyi Hüseyin Sel olduğu ortaya çıktı.

Emniyet şeridinde yol verme tartışması üzerine iki saldırgan kendilerine yol vermeyen çiftin önünü araçlarıyla kesti. NTV'nin haberine göre, sürücüyü araçtan indirmek isteyen iki saldırgan aracın şoför kapısını açamayınca önce aracın aynasını kırdı, ardından aracın kaputuna çıkıp tekmeleyerek büyük zarar verdi. Hamile kadının "polisi arıyorum" uyarılarına aldırış etmeyen saldırganlar daha sonra gözden kayboldu. Saldırıya uğrayan çift, NTV WhatsApp hattına ulaşan o görüntülerle birlikte polise giderek şikayetçi oldu. Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

GÜRSEL TEKİN'İN TEPKİSİ

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de görüntüleri Twitter hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Şehir magandaları hamile bir kadının bulunduğu araca yol ortasında saldırıyor. Şehir dağ başı değildir. Eşkiyalık hüküm süremez. Şehir hukukun, adabın olduğu yerdir. Bunları yeniden kazanacağız. Bu barbarlığa en ağır cezanın verilmesinin takipçisi olacağız."

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

O magandalardan birinin ünlü baklavacı Hasan Sel, yanındaki kişinin ise Hüseyin Sel olduğu ortaya çıktı. Hasan Sel'in milyonlarca liralık sermayeli farklı sektörlerde şirketlerinin sahibi olduğu kaydedildi. Sözcü'den Tugay Saday'ın Emniyet kaynaklarından aktardığına göre, Hasan Sel'in Kastamonu'da olduğu ve olaya ilişkin ifade vermek için yarın emniyete gideceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.