MELİH MERİÇ, olay yerinde yakınlarını kaybeden aileler ile görüştü.

MELİH MERİÇ, olay yerinde yakınlarını kaybeden aileler ile görüştü.
Gaziantep’te yaşanan dehşet verici olayda, bipolar bozukluk teşhisi konulmuş 30 yaşındaki Ahmet Demir, eşi ve dört çocuğunu katletti. CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, olay yerinde yakınlarını kaybeden aileler ile görüştü.

Çocukların Yaşları ve İsimleri Yürek Burktu

Hayatını kaybeden kız çocuklarının isimleri Medine (11), Edanur (9) ve Azra (5) olarak belirlendi. Ailenin en küçük çocuğu, 4 yaşındaki Yusuf, yaşama gözlerini yuman diğer bir kurban oldu. Ahmet Demir’in eşi Emine Demir’in de cinayet anında hayatını kaybettiği açıklandı.

CHP Milletvekili Melih Meriç Olay Yerinde: “Türkiye Cinnet Halinde!”

Olayın ardından Gaziantep’e giden CHP milletvekili Melih Meriç, olay yerinde aile ile görüştü ve basına açıklamalarda bulundu. Meriç, “Dün de belirttiğim gibi, Türkiye cinnet halinde! Toplumun her kesiminde artan şiddet ve cinnet hali, ne yazık ki daha fazla can kaybına yol açmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Meriç, toplumda artan psikolojik rahatsızlıklar ve aile içi şiddete dikkat çekerek yetkilileri harekete geçmeye çağırdı.

Bipolar Bozukluk ve Şiddet Riski Tartışılıyor

Bu olay, akıl sağlığı sorunları olan bireylerin tedavi ve destek sistemlerine erişiminde yaşanan eksiklikleri yeniden gündeme taşıdı. Uzmanlar, bipolar bozukluk gibi rahatsızlıkların tedavi edilmediğinde ciddi sonuçlara yol açabileceğine dikkat çekiyor.

Türkiye’yi derinden sarsan bu olayın ardından yetkililerden soruşturmanın hızla tamamlanacağı ve kamuoyuna daha fazla bilgilendirme yapılacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.