Personellerin performansını arttıran kart

Personellerin performansını arttıran kart
Personellerin performansını arttıran kart

Bir firmada işlerin aksamadan yapılması, personellerin çalışma temposuna bağlıdır. Personellerin çalışmalarında verimli olmaları da firma sahibinin kendilerine vereceği haklar ve sunacakları imkânlara bağlı olarak değişir. Mesela öğle yemekleri, çalışanlar açısından önemlidir ama bununla birlikte özellikle büyük şehirlerde yaşayan kişiler için kahvaltı öğünü de önemlidir. Çoğu zaman işe yetişmek adına yapılmayan kahvaltı, gün içerisinde personelin çalışma azminin kırılmasına neden olur. Ama yasal olarak da firma sadece öğle yemeğini karşılamakla sorumludur. Öğle yemeklerini vermek için iki farklı alternatif vardır. Ya firma bünyesinde oluşturulan mutfak alanında personellerin yemeklerini vermek ya da yemek kartı gibi kişinin istediği yerden yemeğini yemesine olanak sağlayan elektronik para kartını kullanmaktır. Firma bünyesinde yemekler karşılandığında otomatik olarak kahvaltı kaybolur, ama kart verildiğinde, anlaşmalı kafeteryalardan personel kahvaltısını da yapabilir. Hatta eklenirse, akşam iş çıkışında, yemeğini dışarıda yeme imkânını da elde edebilir. Yani hangi yönünden bakarsanız bakın, personelin çalışma azmini arttırmaya yönelik olarak değerlendirilmesi gereken alternatif seçenek yemek kartları ile masrafların karşılanmasıdır. Bir de işin firma açısından boyutlarını da değerlendirmek gerekir. Yemekler için oluşturulan mutfaklar, tek başına hareket edemezler, burayı yöneten ve çevren personellerin olması gerekir. Aşçısı, bulaşıkçısı, yemekleri servis eden garsonu vs. ek olarak bir de günlük olarak alınması gereken malzemeleri alacak personel… Hepsini bir araya getirdiğinizde ek olarak karşınıza çıkacak maaş, SGK ödemesi ve vergi ödemesi gibi büyük tutarlar, firmanızın belinin bükülmesine neden olur.

Pratik çözüm için yemek kartı

Yukarıda son olarak saydığımız ek ödemeler aslında aylık ya da yıllık olarak hesaplandığında çok ciddi maliyetler ortaya çıkmaktadır. 10 kişinin çalıştığı bir firmayı bile düşündüğünüzde, günlük her bir personel için 20 TL yemek masrafı ettiğinizi düşünün, buna ek olarak yemeklerin hazırlanması, dağıtılması, yemekler için alınan malzemelere verilen paraları hesaplayın ve bunu aylık veya yıllık baza dönüştürün. O zaman ne kadar ciddi paraların harcandığını daha net şekilde görebilirsiniz. Tüm bunlardan kurtulmak ve daha az maliyetler personellerin memnun kalmasını sağlamak ve bu sayede çalışma performansını arttırmak elbette çok daha kolay olabilir. AnadoluPass yemek kartı, sunduğu cazip özellikleri ve kullanım kolaylıkları ile harcamadan para kazandıran bir karttır. Mobil kullanım özelliği ile donatılan ve güven noktasında herhangi bir sorunun oluşmasına mahal vermeyen kart ile hem siz hem de personelleriniz daha fazla kazançlı çıkabilir. Çok sayıda anlaşmalı kurum ile ortaklaşa çalışan yemek kartı, personellerinizin sadece öğle yemekleri için değil, diğer ihtiyaçlarını da diledikleri gibi karşılamalarına yardımcı olmaktadır. Siz personellerinize haklarını tam verirken personellerinizin de çalışmalarında göstereceği performans daha da yükselmeye başlayacak bu sayede beklentilerinizi elde etmeniz çok daha rahat bir hale gelecektir.

Başvuru için arayın

Firmanızın gelirini yükselten, personellerinizin çalışmasına performans ekleyen, vergi muafiyetine tabii olmanızı sağlayan ve birçok yönü ile firmanızın değer kazanmasına ön ayak olan AnadoluPass yemek kartı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabileceğiniz web sitesini ziyaret ederek kartın diğer tüm özelliklerini görebilir, karar verme aşamasında etkili sonuçlara uzanabilirsiniz. Personelleriniz çalışmalarında beklediğinizden daha fazlasını firmanıza sunarken siz de işlerinizi zamanında yetiştirmenin getirisi ile marka değerinizi günden güne daha fazla yükseltmiş olacaksınız. Kart hakkında merak ettiğiniz diğer tüm ayrıntılar için çağrı merkezi numarasından firmaya ulaşabilirsiniz.

https://www.anadolupass.com.tr/yemek-karti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.