SUMUDİCA VİRÜSE Mİ YAKALANDI?

SUMUDİCA VİRÜSE Mİ YAKALANDI?
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın kimseye haber etmeden özel jetle ülkesine gitmesi, Koronavirüs'e mi yakalandı iddialarını ortaya çıkardı.

Türkiye’de koronavirüs salgını nedeniyle liglerin ertelenmesinin ardından Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, kulübün uyarılarına rağmen Gaziantep'i terk ederek ülkesi Romanya'ya gitti. Bu olayın ardından Rumen çalıştırıcının 10 gün önce yaptığı “Bu virüs çok abartılıyor” sözleri akıllara geldi. Ancak, bir başka akıllara gelen soru işareti ise Sumudica’nın zatüre olması ve virüse kapılıp kapılmaması oldu. Daha önce zatüre olduğu için ülkesinden dönemeyen Sumudica’nın yeniden hasta olmaktan korktuğu görüldü.
Rumen çalıştırıcı 50 bin Euro vererek kiraladığı özel jetle ülkesine gitmesi, şaşkınlık yaratırken bu teknik adamın Koronavirüs’e yakalanma korkusuyla gittiği öğrenildi. Ülkesinde Koronavirüs salgınının daha az olduğunu belirterek gittiğini dile getiren Sumudica’nın hastalığını da öne sürdüğü görülüyor. Rumen çalıştırıcının, testlerinin Pozitif çıkmasından çekindiği için gittiği iddia edildi. Bu teknik adamın yeniden dönüp dönmeyeceği ise merak ediliyor.

KENDİMİ İZOLE EDİYORUM

“Belki 1 hafta daha Antep’te kalsam, Romanya ile Türkiye için de uçuş yasağı konacaktı. Virüs sebebiyle hiç kimseyi riske etmemek adına kendi cebimden 50 bin Euro (Yaklaşık 353 bin TL) ödeyip, ekibimle birlikte özel uçak kiralayarak ülkeme gittim. Türkiye’de yabancı basketbolcuların bazıları da aynı sebepten Türkiye’den ayrıldılar. Ben gidince mi olay oldu! Gelir gelmez zaten kendimi ailemden izole ettim. Bir süre böyle yapacağım. Eğer olumsuz bir durum hissedersem hemen gerekli testleri yaptıracağım. Benim kaçtığım falan yok. Bana lig şu tarihte başlayacak densin, ben görevimin başında olurum. Ama ortada kesin bir tarih yok. Birçok ülkede liglerin hemen başlayacağını düşünmüyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.