Akrilik Boya Nedir?

Akrilik Boya Nedir?
Akrilik Boya Nedir?

Günümüzde genellikle hobi alanlarında tercih edilenakrilikboyahemen hemen yağlı boya ile benzer özellikler taşımaktadır. Fakat bu iki boya türü birbirinden farklıdır. Akrilik boya içerisinde çeşitli pigmentler bulunur. Diğer boyalardan farklı olarak bu pigmentler ise akrilik reçinelerden oluşur. Çeşitli akrilik boyalarında reçine miktarı farklılık gösterebilmektedir bundan dolayı reçine faktörüne dikkat edilmelidir.

Akrilik Boyaİçeriği

Kaliteli birakrilikboyaiçerisinde reçine miktarı fazla olmalıdır yani çok reçine içermesi kaliteli olduğunu gösterir. Buna ilaveten içerisinde pigment içeriği bulunur. Bu pigmentler boyalar sayesinde tuvallerde resimlerin daha kaliteli ve daha hoş durmasını sağlar. Son olarak akrilik boya içerisinde bulunan cilt adı verilen polimer emülasyonu bulunur. Bu madde sayesinde akrilik boya büyük ölçü de dayanıklı olacaktır. Böylece boyalar uzun ömürlü bir yapıya sahip olacaktır.

Akrilikboyaalınırken mutlaka dikkat edilmeli ve içeriği doğru olan akrilik boyalar tercih edilmelidir. Çeşitli hobiler ya da resim derslerinde kullanılan kaliteli akrilik boya modellerine ulaşım sağlamak ve sipariş vermek içinhttps://www.kayakirtasiye.com.tr/akrilik-boyalar adresini ziyaret edebilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.