Metin2 Won ve Metin2 Yang Nereden Alınır ?

Metin2 Won ve Metin2 Yang Nereden Alınır ?
Metin2 Won ve Metin2 Yang Nereden Alınır ?

Online oynanan aksiyon tarzında popüler bir oyundur. Tüm dünyada sevilen, doğu kültürüne özgü temalar içeren bir yapımdır. Oyun adını krallıktaki mistik güçleri olan metin taşlarından almaktadır.

Nasıl Oynanır?

Oyun içinde üç ayrı krallık bulunmaktadır. Öncelikle krallık seçimi yapılmalıdır. Sonrasında ise karakter belirlemek gerekmektedir. Burada 4 ayrı sınıfa bölümleniyor. Her bir sınıfa ait karakterler farklı özellikler taşımaktadır. Oyun karakterin geliştirmesiyle başarılı şekilde devam etmektedir. Aynı zamanda oyun içi satın alımlarla da karakter güçlendirilebilmektedir. Metin2 won olarak da bilinen Metin2 yang oyunun geçerli parasıdır. Oldukça hareketli bir aksiyon oyunudur.

Karakterler Nasıl Geliştirilir?

Metin taşları bularak karakterler geliştirilebilmektedir. Oyun içinde farklı alanlarda görülebilir. Fakat taşları kesmek çok zordur. Ayrıca etraflarında farklı yaratıklar bulunmaktadır. Tüm bunlarla da savaşmak gerekecektir Ejderha parası kullanarak gerekli özel eşyalara sahip olunmaktadır. Kat biletleri almak mümkündür.

Farklı miktarlarda alınan Metin2 yang alınan miktarla oyunda içinde ki gücünüz orantılıdır. Oyun içinde sadece ticaret gibi faaliyetlerde kullanılmaktadır. Farklı ödeme seçenekleri ile Metin2 ucuz yang satın al işlemi yapılabilir. Bu şekilde sahip olunan yang ile oyun içinde farklı özellikler alınabilir.

Uzun yıllardır büyük bir kitle tarafından kullanılmaktadır. Doğunun mistik gizemi, farklı krallıklar arası savaşlarla hareketli bir oyundur. Aynı zamanda ticaret yollarını korumak ve ticarette yapmak gerekmektedir. Aksiyonun yanı sıra strateji de gerektiren bir oyundur. Oyun içi market sayesinde ise karakteri hızla gerçekleştirmek mümkündür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.