Kürşat Grup, Bay ailesinin mutlu günü

Kürşat Grup, Bay ailesinin mutlu günü
Kürşat Grup, Bay ailesinin mutlu günü

Özel Güvenlikten, turizme ve bir çok sektörde faaliyet gösteren Kürşat Grup kurucusu Fayat Bay'ın oğlu Muzaffer ile Mustafa ve Yasemin Erol'un kızları Yasemin muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Seyr-i Antep Restaurant'ta yapılan kır düğününe iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

Düğünün onur konuğu olan Gana Cumhuriyeti'nin Türkiye Büyükelçisi Salma Frances Mancell-Egala yeni evli çifte yöresel hediyeler takdim ettiği düğüne, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, Karkamış Belediyesi eski Başkanı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nuh Kocaaslan, AK Parti Karkamış ilçe başkanı Ahmet Özaslan, Karkamış Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Gaziantep Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Uğur Acıoğlu,Gana Büyükelçliği heyeti ile iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

Gana Cumhuriyeti Türkiye Fahri Konsolosu olan damadın abisi ve Kürşad Group Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Bay, düğüne heyet olarak katılan ve kendilerini yanlız bırakmayan Gana Cumhuriyeti yetkililerine ve gelen bütün misafirlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.