Toplu taşıma isyanı

Toplu taşıma isyanı
Toplu taşıma isyanı

"Gaziantep'te yaz sıcaklarının tavan yaptığı şu günlerde toplu taşıma araçlarındaki sefer sayılarının yetersiz oluşu vatandaşı adeta çileden çıkartıyor. İncilikaya mahallesi sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den yardım bekliyorlar."

Gaziantep'te toplu taşıma arçlarının yetersiz oluşundan İncilikaya, Muayene istasyonu ve taşlıca mahallesinde oturan vatandaşların çilesi bitmek bilmiyor. Sabah işe giden akşam dönüşlerde bayan ve erkek vatandaşlar balık istifiyle gidip geliyorlar. Yetkililere çağrıda bulunarak "Yazın en hararetli, sıcaklığın 50 dereceyi bulduğu ve yolcuların tepeleme üst üste yığılmalarıyla yapılan yolculukta birde araçların klimalarının çalışmaması bizleri çileden çıkarttı. Sorunumuza bir an önce çare bulunup sefer sayılarının artırılmasını istioruz" dediler.

Halk otobüslerindeki klimaların yeterli düzeyde çalışmaması, vatandaşın otobüs yolculuğunu işkenceye dönüştürüyor. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesinin bu konudaki denetimlerinin arttırmalarını ve sefer sayılarının artırılmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.