6 Hırsızlık Şüphelisi Çalmış oldukları Oto ile Birlikte Yakalandı

6 Hırsızlık Şüphelisi Çalmış oldukları Oto ile Birlikte Yakalandı
6 Hırsızlık Şüphelisi Çalmış oldukları Oto ile Birlikte Yakalandı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın daha güvenli ve huzurlu yaşamalarını temin etmek için, mala karşı işlenen suçların aydınlatılmasına yönelik özverili olarak yürüttüğümüz çalışmalarımız devam etmektedir.




İlimizde meydana gelen 27 .... ... plaka sayılı otonun çalınması olayını gerçekleştiren şüpheli şahısların tespit ve yakalanmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerimizce yapılan çalışmalarda; bahse konu çalıntı otonun Beykent mahallesinde gezdiği bilgisine ulaşılmış ve bölgede alınan tedbirler sonucu şüpheli şahıslar ile birlikte bahse konu oto görülerek durdurulmak istendiğinde, şüpheli şahıslar araçtan inerek farklı istikametlere yaya olarak kaçmaya başlayınca şüpheli şahıslardan M.C.Ç kaçmak isterken atlamak istediği duvar üstünden düşerek iki ayakları kırık olarak yakalanmıştır. Diğer şüpheli şahıslar C.T., M.A.T., Y.M.Ç., S.Ö. ve M.A.D isimli şüpheli şahıslar ise yapılan çalışmalar neticesinde gün içerisinde farklı yerlerde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Araç üzerinde yapılan incelemelerde, 2 adet çalıntı plakanın araca takılı olduğu anlaşılmış, araçta yapılan aramalarda da uyuşturucu madde aparatı ele geçirilmiştir.

Yakalanan şüpheli şahıslara oto hırsızlığı, otodan plaka hırsızlığı ve uyuşturucu madde kullanmaktan 3 ayrı yasal işlem yapılmış olup, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden M.C.Ç, M.A.T ile S.Ö isimli şahıslar tutuklanarak ilimiz cezaevine teslim edilmiştir. Diğer şüpheliler C.T., Y.M.Ç ve M.A.D ise adli makamlarca serbest kalmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.