BANKALAR GAZİANTEP’TE ÇOK YAVAŞ!

BANKALAR GAZİANTEP’TE ÇOK YAVAŞ!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Maliye Bakanı Albayrak’tan isteğimiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak, Türkiye genelinde Korona virüse karşı alınan ekonomik tedbirleri açıklarken, uygulamalarda büyük sıkıntılar yaşandığını ve bu nedenle ilgili kurumların uyarılması istendi.
BANKALAR NE ESNAFA, NE SANAYİCİYE, NE DE İŞÇİYE PARA VERMİYOR!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hem devlet bankalarına, hem de özel bankalara yaptığı çağrıda, esnaf, işçi ve sanayiciye destek verilmesi gerektiğini ve bir çok ekonomik hazine kaynaklı destekler verilmesini söylemesine rağmen her nedense Gaziantep’teki bankalar “Genelge gelmedi. İnternetten başvurun. Yapılandırmanız var.” diyerek müşterileri “Bugün git, yarın gel” uygulaması yaparak herhangi bir destek verilmediği ileri sürüldü.
NE ÇEK KREDİSİ, NE KREDİ GARANTİ FONU, NE ESNEK İŞÇİ MAAŞI, NE DE ESNAFA VERİLEN BEŞ KURUŞ YOK!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Maliye ve Hazine Bakanı Albayrak, sürekli açıklama yaparak, esnafın korunması için 25 Bin TL, vatandaşa 10 Bin TL, Sanayici ve işadamına Kredi Garanti Fonu kredisi ve işçiyede İşçi Bulma Kurumu kaynaklı esnek maaş ödemesi konusunda destekler olduğunu belirtmesine rağmen aynı şekilde bankalardan gerekli desteği alamadıkları öne sürüldü.
YAVAŞ GİDİYORLAR
Gaziantep’teki bir çok bankanın bölge müdürlükleri bulunmasına rağmen işlemlerin çok yavaş gittiğini tek yaptıkları işlerin kredilerde ertelemeleri sağladıkları bunun dışında hiç bir ekonomik desteğim şu ana kadar hiç yansımadığı da iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.