Yasaklara Rağmen Açılan Sosyetik Kafe'ye Ceza Yağdı

Yasaklara Rağmen Açılan Sosyetik Kafe'ye Ceza Yağdı
Sorumsuzluğun bu kadarına pes... Gaziantep’te sosyetik mekan yasağa rağmen açılınca, işyeri kapatıldı, müşterilere ceza kesildi...

Gaziantep'te son dönemlerin sosyetik mekanı olarak bilinen JENNİFER isimli Cafe, koronavirüs yasaklarını dinlemeyip açılınca ruhsatı iptal edildi. İçeride toplu şekilde okey oynayıp nargile içen müşterilere de ceza yazıldı.

Edinilen bilgiye göre Gaziantep'in sosyetik mekanı Jennifer'in gizli bir şekilde müşteri aldığı duyumunu alan polis işyerine baskın yaptı. Kapalı olması gerekmesine rağmen işyerinde toplu şekilde okey oynandığı ve nargile içildiği tespit edildi.

Toplum sağlığını tehlikeye atan bu İşyerine hem para cezası verildi, hem de ruhsatı iptal edilirken, içeride oturan müşterilere de 3 bin 150`şer TL idari para cezası uygulandı.

Sosyetik mekanla ilgili gelişmeyi sosyal medyadan duyuran Vali Davut Gül "Şehitkamil ilçemizdeki bu işletme kapalı olması gereken dönemde faaliyet göstererek toplum sağlığını tehlikeye atmaktan ruhsatı iptal edilmiş, para cezası verilmiş aynı zamanda içerideki her bir müşteriye 3150 TL para cezası uygulanmıştır..." açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.