Peşinatsız Ev Almak İsteyenlere Yeni Dönem!

Peşinatsız Ev Almak İsteyenlere Yeni Dönem!
Peşinatsız Ev Almak İsteyenlere Yeni Dönem!

İktisatEvim ile peşinatsız ev alma dönemi başladı. Toplumsal dayanışma sisteminin kullanılması sayesinde her bütçeye sahip kişiler kendi insiyatifleri doğrultusunda oluşturdukları ödeme planı ile ev sahibi olacak. İktisatEvim ile araba, arsa, iş yeri de satın alabilirsiniz. Bütün bu alımları yaparken tek kuruş bile peşinat ödemeniz gerekmez. İktisatEvim sayesinde ödemelerinizi dondurmanız, ödeme taksitlerinizi artırmanız ya da azaltmanız mümkündür. İktisatEvim 2019 yılının sonlarından beri hizmet vermekte, vatandaşların hayallerini gerçekleştirmesine olanak sağlamaktadır. Kurumun temel misyonu bütün bunları faiz ve kredi olmadan gerçekleştirmektir.

İktisatEvim Ev Sahibi Olma Sistemleri Nelerdir?

Eğer amacınız peşinatsız ev almak ise İktisatEvim doğru adrestir. Hem de sizin seçeceğiniz ödeme sistemi ile bütçenizi zorlamadan ev sahibi olabileceksiniz. Seçebileceğiniz 3 farklı sistem türü bulunmaktadır. Bunlar şu şekilde sıralanabilir:

· Esnek ödemeli iktisat,

· Vade ortası iktisat,

· Sıra tespitli iktisat.

Hangi sistemi tercih ettiğiniz fark etmeksizin, bütün sistemlere güvenebilirsiniz. Türkiye’de şu ana kadar bu sistemler ile 300 binden fazla aile araba, arsa ve ev sahibi olmuştur. Ayrıca firma müşterilerine gayrimenkul teminatı sunar.

İktisatEvim İktisat Sistemi Nedir?

Her gün binlerce aile peşinatsız ev sahibi olmak için İktisat Evime başvurmaktadır. Ailelerin tümü kendi bütçeleri çerçevesinde seçim yapma lüksüne sahiptirler. Bu sistem imece usulüne benzer olarak çalışır. Sıra tespitli iktisat sistemi olarak da bilinir. İnsanlara bu sistem geleneksel altın gününü hatırlatmaktadır. Türkiye’de peşinatsız ev alma denildiğinde akla ilk gelen İktisatEvim, dilediğiniz eve sahip olmanızı kolaylaştırıyor. Ayrıca dilediğiniz zaman sistemden ayrılma hakkınız da bulunuyor.

İktisatEvim sistemine kayıt olan vatandaşlar sistemden ayrılmak istemiyor. Ancak böyle bir talebiniz olması halinde anında ödenen taksit bedelleri tarafınıza eksik olmadan iletilecektir. Katılım payı tutarı ise masrafları düşürüldükten sonra tarafınıza iletilecektir. İktisatEvim’in en büyük avantajı, faiz uygulamasına girmeden insanların yatırım yapmasına olanak sağlamasıdır. İktisatEvim sayesinde girişim hedefleriniz için sermayenizi elde edebilir, sertifikalı ürünleri temin edebilir ve öz sermayenizi geliştirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.