Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya Gidecekler Dikkat! Yol trafiğe kapatılıyor

Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya Gidecekler Dikkat! Yol trafiğe kapatılıyor
Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Ve Kapalı Yollar Bültenini yayımladı. Üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle Gaziantep Şanlıurfa Otoyolunun bir bölümü trafiğe kapatılacak. İşte detaylar…

Seyehat edecek sürücülerin mağdur olmaması için Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Ve Kapalı Yollar Bültenini güncel olarak resmi internet sitesinden yayımlıyor.

Bu kapsamda Gaziantep Şanlıurfa Otoyolu 9.Bölge Sınırı, Şanlıurfa Doğu Bağlantı Yolu Kesimi, Otoyol Anagövde, Bağlantı Yolları ve Kavşak Kollarında Muhtelif Kesimlerde Otoyol Üst Yapı Genel Onarım Yapım İşi nedeni ile Güney Taşıma Şanlıurfa Yönünün trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

Karayolları Genel Müdürlüğü bu duyuru ile otoyol üzerinde seyehat edecek sürücülerin dikkatli olması gerektiğini vurguluyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yol bülteninde;

“Gaziantep Şanlıurfa Otoyolu (O-52) 9.Bölge Sınırı (O-52/22) - Şanlıurfa Doğu Bağlantı Yolu Kesimi (O-52/26-1) (Proje Km:41+948-151+500 Arası) Otoyol Anagövde, Bağlantı Yolları ve Kavşak Kollarında Muhtelif Kesimlerde Otoyol Üst Yapı Genel Onarım Yapım İşi" kapsamında yapılacak "Üst Yapı Onarım Çalışmaları" nedeniyle, (O-52) 23.Kesim Km: 7+000- 11+000 arası (Güney Taşıma Şanlıurfa Yönü) trafiğe kapatılacaktır” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.