Müdürün Başarısı KORONA KURBANI oldu

Müdürün Başarısı KORONA KURBANI oldu
Öncelikle polis haftası kutlu olsun ve canını dişine takalar görev yapan Türk Polis Teşkilatı’nın tüm mensuplarını yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Gaziantep’in başarılı Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in de uyuşturucu ile yaptığı mücadelenin korona mücadelesine dönüştüğünü hatırlatmak isterim.

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı köklü değişiklikler ve nokta operasyonları ile uyuşturucu illetine düşmüş insanların ailelerinin yüreğine su serpen Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek aynı başarıyı korona mücadelesinde de gösteriyor.
Polis haftası etkinlikleri kapsamında törenlerin yapılmaması polisin başarısını unuttuğumuz anlamına gelmez. Dün yine ekibi ile birlikte kentin trafiğe kapatılan caddelerinde esnaf ziyaretleri yaparak vatadaş-polis işbirliğinin açık bir örneğini sergileyen Müdür Cengiz Zeybek’e vatandaş bir siyasetçi gibi ilgi gösterdi ve kendisine olan minnettarlığını dile getirdiler. Sokak sokak gezerek hem yerden hem havadan bu kentin huzur ve güvenliği için mücadele eden Sayın Müdürümüze, koronayla mücadelesinde başarılar diliyor polis haftasını da kutluyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.