Süper Lig ne zaman başlayacak?

Süper Lig ne zaman başlayacak?
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir yaptığı açıklamada, "Sayın Bakanımızın daveti üzerine 3 federasyon başkanımızla bakanımızın huzuruna gelmiş bulunmaktayız. Basketbol, futbol ve voleybol müsabakarı ertelendi. Yapacağımız çalışmalar sonrasında tarih belli olacak. Hedefimiz en kısa sürede ligi seyircili bir şekilde başlatmak" ifadelerini kullandı.

Türkoğlu: "İsteklerimiz olacaktır"
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ise, "Bugün de maçların erteleme kararı bizleri mutlu etti. Sayın bakanımıza teşekkür ederiz. Dünya olarak Türkiye olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Sayın Bakanımıza oyuncularımızın çekincesini aktardık. Bakanımızın ilgilisi bizi çok memnun ediyordu. Bize düşen görevleri layıkıyla yaptık. Erteleme kararından sonra isteklerimiz net olacaktır. Bu karar spor camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Üstündağ: "Bu süreci aşacağız"
Türkiye Voleybol Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yaptığı değerlendirmede, "Sağlık her şeyden önce gelir. Bakanımıza çok teşekkür ederim. Burada alınan karar alındığı gibi bırakılmamalı. Biz voleybol branşı olarak zor bir süreçteyiz. Hep birlikte bu süreci de aşacağız" sözlerini kullandı.

Sepil: "Kulüp başkanları ile toparlanacağız"
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil kulüp başkanlarıyla bir görüşme gerçekleştireceklerini söyledi ve şu ifadeleri kullandı: "Bugün alınan karar bizim futbol kulüpleri açısından desteklediğimiz bir karar. Bu kararı almak zorundaydık. Herkesin bugün ortak fikirde olduğunu gördük. Aynı duygu ve düşünceleri paylaştık. Hızlı bir şekilde çalışma yapacağız. Bu süreci nasıl yürüteceğimiz konusunda kararlar alacağız. Yarın ben Kulüpler Birliği Başkanı olarak tüm kulüp başkanlarıyla toplantı yapacağım. Sayın Bakanıma çok teşekkür ediyorum. Artık hep beraber futbolda federasyonla kulüpler bir arada çalışacağız."
Yardımcı: "Takvimin oluşmasında bir karar alacağız"
TFF Başkan Yardımcısı Servet Yardımcı ise, "Bu süreci UEFA ile birlikte takip ederek, yeniden takvimin oluşmasında bir karar almış olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.