Camasircimshop.com Yeni Ürünleri İle Göz Dolduruyor

Camasircimshop.com Yeni Ürünleri İle Göz Dolduruyor
Camasircimshop.com Yeni Ürünleri İle Göz Dolduruyor

Alışveriş dünyasında en çok satılan kişisel ürünler arasında ilk beşte yer alan iç giyim alışverişi, markaların e-ticaret kanallarını kullanmasıyla son tüketiciye ulaşma konusunda büyük bir kolaylık sağladı. Önceki zamanlarda mağazalardan veya yerel dükkanlardan yapılan iç giyim alışverişleri, şimdilerde online mecralarda ve güven ortamı içerisinde binlerce alternatif arasından tek bir tıklamayla yapılmakta…

İç giyim dünyasında her gün yeni bir marka ve yeni bir e-ticaret sitesi piyasaya girmekte. Sektörde uzun yıllardır hem fiziksel mağazacılık hem de online alışveriş kanallarını başarılı bir şekilde yürüten Çamaşırcımshop yetkilisi Özgür Güder, 2020 yılında yaşanan virüs salgını nedeniyle insanların online alışveriş kanallarını daha fazla tercih ettiğini söylüyor. Sosyal mesafe kuralları, temassız alışverişin bir arada olduğu bu yeni dönemde müşterilerimizin istekleri doğrultusunda ürünlerimizde hem stok artırımı hem de ürün çeşitliliğine giderek pandemi sürecinde müşterilerimize eksiksiz hizmet sunma yoluna gittik.

Pandemi sürecinde bir çok sektör ekonomik olarak sıkıntılar yaşadı peki online iç giyim sektöründe durumlar nasıldı?

Aslına bakarsanız çok fazla insan bu pandemi sürecinde ekonomik olarak etkilendi. Salgın nedeniyle üretime ara veren firmaların personelleri, maaşlarından bir kısmı kesinti olarak hayatlarına devam etti, bu da bazı kısıtlamalara gitmelerine neden oldu. Yine restoran ve kafelerin kapatılması, avmlerin kapatılması sıcak para akışının kesilmesine neden oldu. Tabi böyle zamanlarda çok büyük patlamalar yaşayan sektörler de oldu. Bizim sektörümüze gelirsek, iç giyim alışverişi uzun yıllardır müşterilerimizin tercih ettiği bir yöntem. Özellikle büyük Pazar yeri olarak tabir edilen alışveriş sitelerinin açılmasıyla sanal avm vazifesi gören bu tür yerlerde butik mağazacılık yoluyla insanlar güvenilir bir şekilde iç giyim alışverişlerini online kanallardan yapmaya devam ediyor. İç giyim sektörü olarak pandemi döneminde satışların arttığı bir dönem oldu ve gösterilen ilgi ve edinilen alışkanlık, müşterilerimizin yeni sipariş vermesiyle de bizi doğrular nitelikte.

İç giyim alışverişlerinde online kanallar neden tercih ediliyor?

Online kanalların tercih edilmesinde aslında bir çok neden var. Şimdilerde pandemi sonrasında bu nedenlere birkaç neden daha eklendi ve hani söylenen bir söz varya artık eskisi gibi olmayacak diye işte bu söz online alışverişin tümünde geçerli olmakta. Bizim alanımız olan iç giyim alışverişinde tercih nedenlerini şu şekilde sıralayabiliriz. İlk olarak, ürün çeşitliliği… Herkes İstanbul, Ankara, Bursa gibi büyük şehirlerde yaşamıyor, Anadolu’nun bir çok şehrinde ve kırsal bölgelerinde ürün çeşitliliği açısından tatmin edici düzeyde hizmet veren dükkan yada mağaza bulunmamakta, bu da insanların istedikleri ürünler için online kanallara yönelmesine neden olmakta.

Yine en çok tercih edilmesinin nedenlerinden birisi de güvenilirlik… Günümüzde iç giyim alanında bir çok alt kategori bulunmakta. Artık başlı başına bir alan olan fantazi iç giyim ürünleri bir çok bölge de halen daha mağazalarda pek satılmamakta. Ama insanların bu tarz ürünlere olan ilgisi çok fazla ve temin yolu olarak online kanallar tercih edilmekte.

Son olarakta fiyat diyebiliriz. Yerel mağazalarda bir çok masraf kalemi bulunmakta ama online mağazacılıkta depo konusunda sorununuz yok ise müşterilerinize en uygun fiyatlardan satış yapma imkanına sahipsiniz, bu da insanların ücretsiz kargo yoluyla iç giyim alışverişlerini online olarak yapmalarına yöneltmekte.

Son soru olarak ta iç giyim alışverişlerinde ne tür sorunlar yaşanabilir?

İç giyim alışverişlerinde en sık yaşanan sorunlardan bir tanesi hanımefendilerin sütyen bedenlerini bilmiyor olmalarından kaynaklanmakta. Örnek olarak harika bir sütyen külot takımı beğeniyor, siparişi teslip edilip denediğinde yanlış beden de aldığını görüyor ve değiştirme talebinde bulunuyor. Bu gördüğümüz en büyük problemlerden biri. Bu yüzden web sitemizde sütyen bedeni hesaplama konusunda bir sayfa hazırladık ve müşterilerimizin doğru bedeni hesaplamaları için faydalı olacağını düşünüyoruz. Onun haricinde müşterilerimiz bizden, biz de onlardan son derece memnunuz.

Özgür Bey, bizlere vermiş olduğunuz bu güzel bilgiler için çok teşekkür ederiz. Online iç giyim alışverişlerinin gelecekte daha da artacağı bugünden belli olmakta…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.