Eğitim Sen'de yeni başkan Parlakçı oldu

Eğitim Sen'de yeni başkan Parlakçı oldu
Eğitim Sen Gaziantep Şubesi 11. Olağan Kongresi’nde Başkanlığa Ömer Parlakçı seçildi.

Mevcut Başkan Ali Ersönmez’in aday olmadığı kurulda tek aday Ömer Parlakçı Eğitim Sen’in yeni dönem başkanlığına seçildi.

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

11.Olağan Genel Kurulda Başkanlığa seçilen Parlakçı: “11. Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum örgütlerine, delegelerimize katkılarında dolayı teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışı, üye yönetici fark etmiyor. Sendikal anlamda emekçilerin haklarını gerek ekonomi gerek özgürlük haklarını koruyup geliştirme amaçlı çalışmalar yürütüyoruz. Ali başkanımıza ve yönetimine katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de beraber olacağız mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

BAŞARILI VE GÜÇLÜ BİR KONGRE OLDU

Ali Ersönmez “Kongremize hem kurumlardan hem demokrasi güçlerinden hem basından hem de üyelerimizden yoğun ilgi ve destek vardı. Çok başarılı ve güçlü bir kongre oldu. Destek veren herkese teşekkür ederim. Her kongremiz bizim açımızdan bir yenilenmedir. Yeniden güçlenme, yeniden planlama, geleceğe dair tutum alma süreçleridir. Geçmişten ders alarak doğru olan noktaları daha da büyüterek yeni süreçlere daha çok etki yapmaktır. Bu anlamda ben 6 yıl boyunca şube başkanlığı görevini yürüttüm. Güç koşullarda başarılı bir dönem geçirdiğimizi düşünüyorum. Eğitimcilerin, velilerin, öğrencilerin sorunlarına dair bir mücadele yürütmeye çalıştık. Eğitim Sen bu mücadeleyi yürütürken temel ilkeleri ve anlayışı üzerinden yürüttük. Bu dönemde yeni arkadaşlarımız devam edecekler. Tüzüğümüze göre 2 dönem üst üste yaptıktan sonra 3 dönem seçilme hakkın olmuyor. Deneyimli arkadaşlarımız yeni süreci yürütecekler. Hep birlikte yürüteceğiz. Yeni arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

YÜRÜTME KURULU ASİL LİSTE

Ömer Parlakçı

Gül Fidan Özpolat

Enes Canbeyli

Can Taylan Toprak

Elif Söyleyici

Mesut Ulutaş

Abdullah Damar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.