Sosyal Medya Yönetimi Fiyatları Ne Kadar?

Sosyal Medya Yönetimi Fiyatları Ne Kadar?
Sosyal Medya Yönetimi Fiyatları Ne Kadar?

Sosyal Medya Yönetimi Fiyatları Ne Kadar?

Kurumsal bir sosyal medya hesabınız var ve hesabınızın yönetimini başarılı bir şekilde gerekleştirmek istiyorsunuz. İşte bunun için tercih edeceğiniz yöntem sosyal medya yönetimi olmak zorundadır. Çünkü hesabınızın bilinirliğini ancak başarılı bir sosyal medya uzmanı ile çalışarak sağlayabilirsiniz. Bunun dışında yapacağınız her çalışma alenen post paylaşımından ibaret olmaktan öteye gitmeyeceği gibi sizi de kurumsallıktan uzaklaştıracaktır.

Markanızın iletişiminde sosyal medya kanalları çok önemlidir. Çünkü bu platformlar ciddi bir potansiyele sahip ve düzenli olarak hizmet ve ürünleriniz için hazırlanmış paylaşımlar bu potansiyelin dikkatini size çevirmesini sağlar. Hesabınızın doğru kişi ya da kurumsal firmalar tarafından yönetiliyor olması ise markanıza her gün binlerce hatta milyonlarca ziyaretçi akını demektir. Sosyal medya yönetimi sadece fotoğraf ve metin paylaşmaktan ibaret olmamalıdır. Özellikle kriz durumlarında bu krizin üstesinden gelebilecek donanıma sahip olmayı da gerektirir. Mesaj ve yorumlara hızlı yanıtlar vermek, ziyaretçilerinizle etkileşiminizi yükselteceği gibi size de sadık müşteriler kazandıracaktır.

Sosyal medya diyoruz ancak bunu tek bir platform üzerinden değerlendirmemek gerekiyor. Yani her sosyal medya ağının kendisine göre bir dili vardır ve bunun içinde tüm platformlarda aynı sistemi yürütemezsiniz. Bu da sosyal medyanızı yöneten kişi ya da firmanın tüm platformlara hakim olması anlamını taşır.

Sosyal Medya ve Tasarım

Sosyal medyada etkileşimi artırmak ve insanların yönlerini size dönmesini sağlamak için iyi bir tasarıma ihtiyacınız var. Bunun için öncelikli olarak sosyal medya paylaşımlarınızın belli bir kalıp içerisinde olması gerekir. Mesela kullanılan renklerin mutlaka markanızın renklerini anımsatıyor olması gerekir. Bunun için grafik tasarım uzmanına büyük görev düşer. İyi bir tasarımcı sizin paylaşımlarınızda bilgilerinizin nerede olması gerektiğini, tasarımların boyutlarını ve metin yerleşimlerinin nasıl yapılması gerektiğini çok iyi bilir.

Şirketlerin ulaşılabilir ve tanınır olması çok önemli.

Timsah Ajans olarak biz sosyal medya yönetimini üstlendiğimiz firma ya da bireysel kullanıcılarının hesaplarında gözle görülür değişimlere imza atar ve onların her platformda en iyi şekilde temsil edilmesini sağlarız.

Siz de her platformda en iyi şekilde temsil edilmek ve fark edilmek istiyorsanız kurumsal sosyal medya hizmetimizi tercih edebilirsiniz.

https://www.timsahajans.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.