SOSYAL MEDYA REZALETİ-BAKAN GÜL GAZİANTEP’E KAÇ KEZ GELDİ...

SOSYAL MEDYA REZALETİ-BAKAN GÜL GAZİANTEP’E KAÇ KEZ GELDİ...

HABERİN VİDEOSU

Biz haftalardır isimsiz, kimliği belirsiz kişilerin sosyal medyada “İstedikleri gibi insanların haysiyetleriyle, şerefleriyle” oynayan daha sonra da burayı “Rant” haline getiren kişilerin bir an önce ortaya çıkmasını sonucununda kamuoyuna açıklanması uyarısında bulunduk. Bizim bu doğru sözümüz üzerine “İdlib’deki 33 Mehmetçiğimizin” şehit olmasından sonra “Sosyal medya provaktörlüğü” yapan 26 kişi hakkında Gaziantep Valiliği ve Cumhuriyet Başsavcılığı işlem yaptı. Gerçekten de ilgili kamu kurumlarının sağduyulu davranışını bizde burdan alkışlıyoruz.

SOSYAL MEDYADAKİ REZALETLER NEDİR?

İdlib’deki 33 şehitlerimizden önce yine sosyal medyada “Yalan, dolan, iftira” niteliğinde bir Suriyeli’nin intihar girişimi “Para tuzağı gibi” gösterilmişti. Halbuki; olayın gerçeği öyle değildi. Nişanlısından ayrılan bir suriyelinin bu nedenden dolayı intihara teşebbüs ettiği gerçeği ortaya çıktı. Ancak “Sahtekar sosyal medyacılar” olayı kamuoyuna nasıl yansıttı? şöyle yansıttı; “Suriyeliler aracın altına atlayarak, sürücülere zor anlar yaşatarak, para tuzağı” yaptığını yazdılar. Gerçekte bizim yazdığımız gibi. Böyle sosyal medyacılar olmaz olsun. Halkı kışkırtarak Gaziantep’te “Suriye-Türk kavgası” çıkartarak şehri birbirine katmak istiyorlar. Bunun üzerine Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başta olmak üzere “Acil bir basın toplantısı” düzenlediler. Sayın Vali Gül, gerçekten de sahte sosyal medyacılarla mücadele ettiklerini ve bu kisve altına bürünerek şehiri sıkıntıya sokmalarına kesinlikle izin vermeyeceğini söyledi. Biz de sayın Vali Gül’ün bu hareketini kutluyoruz. Bizim ikinci bir ricamız var kendisinden. Yalan-dolanla insanlarla ilgili sosyal medyalarında isimsiz yayın yapan kimse onları da kamuoyunun önüne çıkartmalarını istiyoruz. Sosyal medyalarında “Kimliksiz” yayın yapanların deşifre edilmesini de bekliyoruz.

BAKAN GÜL ŞUBAT AYINDA KAÇ KEZ GAZİANTEP’E GELDİ

Gaziantep’in her dönem olduğu gibi AK Parti döneminde bakanları oldu. İki ithal bakandan sonra sayın Fatma Şahin ve sayın Abdülhamit Gül, Gaziantepli bakan olarak temsil ettiler. Gerçekten de Gaziantepli olmak çok güzel bir şey. İthallar her zaman çekip gitmişlerdir. Gazianteplinin mezarı da Gaziantep’te olacaktır. Biliyorsunuz Ocak 2020’den bu yana Şubat dahil Gaziantep’in 9 şehidi olmuştur. Biz zaten “Kara Şubat” olarak Şubat ayını en fazla şehit verdiğimiz için ilan ettik. Sayın Bakanımız Abdülhamit Gül tam tamına tüm şehitlerin cenazesine katıldı. Gaziantep’in yanında olduğunu vurguladı. Gaziantep’e de 7 kez geldi. Biz bundan dolayı da Gaziantep sevdalısı olan Bakan Abdülhamit Gül’e de teşekkür ediyoruz. Şehit için değil bundan sonra da inşallah hizmetler için Gaziantep’e gelir. İyi haftalar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.