FATİH İBRADİ SUMUDİCA’YI SAVUNDU

FATİH İBRADİ SUMUDİCA’YI SAVUNDU
Gaziantep Futbol Kulübü Sportif direktörü Fatih ibradı gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gaziantep’te koronavirüs önlemlerinin çok iyi yönetildiğini ve bu konuda şehir halkınında kurallara uyduğunu belirten İbradi; “ Gaziantep olarak iyi konumdayız” dedi. İbradi, teknik direktör Marius Sumudica ile sorunları olmadığını söyledi.

Kulüp olarak oyuncularla birebir ilgilendiklerini ve yönetimide her durumla alakalı bilgilendirdiklerini belirten Gaziantep Futbol Kulübü Sportif Direktörü Fatih İbradi; “ Genel anlamda Valimiz Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin tüm önlemler alınmış görünüyor. Sokağa çıktığımız zaman maskesiz insan görmüyoruz. lokantalar kafeler kapalı sadece evlere servis var. O yüzden genel anlamda Gaziantep olarak iyi konumdayız bu süreçte.
Sumudica ile konuştum. Hocamızın vermiş olduğu teknik programla oyuncularımız çalışma yapıyor. oyuncularımız bireysel antrenmanını hem evinde hem tesiste yapabiliyor.
Hocamızın sağlık problemi vardı ondan dolayı kendi ülkesinde rahat hissedeceğini söylemişti kendisi. Şu an bir sorunumuz yok. Başkanımızda gerekli açıklamaları yapmıştı zaten.”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.