Mahsum Altunkaya'dan destek

Mahsum Altunkaya'dan destek
İş adamı Mahsum Altunkaya’dan yardıma muhtaç aileler için yardım

Gaziantep Valiliği öncülüğünde başlatılan ve tüm şehri kapsamına alan Gönül Seferberliği'ne en önemli desteklerden birisi de Hayırsever işadamı Mahsum Altunkaya’nın sahibi olduğu Altunsa’dan geldi. Hayırsever işadamı Mahsum Altunkaya gönül seferberliği kampanyası kapsamında içerisinde çeşitli ürünlerin yer aldığı 1000 koli gıda yardımında bulundu.
Gaziantep Valiliği öncülüğünde, belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları ile STK'lar başta olmak üzere tüm şehrin destek verdiği Gönül Seferberliği kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

HERKESİ GÖNÜL SEFERBERLİĞİ KAMPANYASINA DESTEĞE DAVET ETTİ

Kampanyada, şehrin hayırseverleri küresel bir sorun olan koronavirüs ile mücadelede ön saflarda yerini alarak iyilik seferberliğine katıldılar. Kampanya kapsamında Gaziantepli hayırsever Altunkaya Ailesi içerisinde çeşitli ürünlerin yer aldığı 1000 koli gıda yardımında bulundu. Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, herkesi gönül seferberliği kampanyasına desteğe davet etti.
Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklama, “Valiliğimiz koordinasyonunda başlatılan #gönülseferberliği kampanyası kapsamında Hayırsever işadamı Mahsum Altunkaya tarafından içerisinde çeşitli ürünlerin yer aldığı 1000 koli gıda, SYDV aracılığı ile #VSDG tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.