Gaziantep Mehmetçiğin yanında...

Gaziantep Mehmetçiğin yanında...
Gaziantepli siyasetçiler, iş insanları, vatandaşlar Bahar Kalkanı Harekatı için tek yürek oldu.

Türkiye’nin Esed’e verdiği süre bugün doldu. Milli Savunma Bakanı Esed’e karşı Bahar Kalkanı Harekatı’nın başladığını duyurdu. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gaziantepli siyasetçiler, iş insanları ve vatandaşlar da Bahar Kalkanı Harekatı için tek yürek oldu.

İşte Bahar Kalkanı Harekatı için yapılan yorumlar:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin: Rabbim Bahar Kalkanı operasyonuna katılan ana kuzularını korusun, ayaklarına taş değdirmesin. Zaferlerle dolu şanlı tarihimize bir yenisi daha eklensin.

Milletvekili Ahmet Uzer: "Bize düşen seferdir. Zafer Allah'ındır!" Sefer yolundaki Mehmetçiğimize güç, kuvvet ver Allah'ım! Bahar Kalkanı Harekatında Ordumuzu muzaffer kıl Allah'ım!

Milletvekili Nejat Koçer: Bahar Kalkanı Harekatına Katılan Kahraman Ordumuza ve Askerlerimize Selam Olsun. Cenab-ı Allah Ordumuzu ve Mehmetçiklerimizi Korusun Esirgesin Muzaffer Eylesin

Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu: Sahada ve masada Türkiye’nin gücü ve kararlılığı istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Zaman birlik olma zamanı... Mehmetçiğimizi, ordumuzu, devletimizi Rabbim muzaffer kılsın. Bahar Kalkanı’nı Allah zaferle taçlandırsın.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu: "Bize düşen seferdir. Zafer Allah'ındır!" Sefer yolundaki Mehmetçiğimize güç, kuvvet ver Allah'ım!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu: Bakan Akar: "27 Şubat’ta gerçekleştirilen menfur saldırıyı müteakip başlatılan Bahar Kalkanı Harekâtı başarıyla sürdürülmektedir."

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı: Mehmetçiğimizi, ordumuzu, devletimizi Rabbim muzaffer eylesin. Sahada ve masada Türkiye’nin gücü ve kararlılığı istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Baha rKalkanı’nı Allah zaferle taçlandırsın.

Vatandaşlardan gelen yorumlar…

- “Ve Allah, sana şanlı bir zaferle yardım etsin!” (fetih/3)

- “Bize düşen seferdir. Zafer Allah'ındır!” Sefer yolundaki Mehmetçiğimize güç, kuvvet ver Allah'ım!

- Allah'im, ordumuzu muzaffer kıl.

- Sen tarihsin, sen zafersin, sen Bayraksın, sen Vatansın Vur Mehmedim! vurki; Dünya utansın.

- Harekatın adı Bahar Kalkanı! Ayağınıza taş değmesin yiğitler...

- Rabbim muzaffer etsin. Mehmetçiğin ayağına taş değdirmesin.

- Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak.

- Geceniz Gündüz gibi olsun dualarımız sizinle

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.