İddialı başlamıştı. Show TV'nin aile dizisinden seyirciyi üzen haber

İddialı başlamıştı. Show TV'nin aile dizisinden seyirciyi üzen haber
Kısa sürede kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken Aile dizisi final yapıyor. Dizinin ne zaman final yapacağı da belli oldu. Show TV'de iddiaları doğrularken Kıvanç Tatlıtuğ ve Nur Sürer hayranları yıkıldı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisi kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Dizi ülkenin en çok izlenen dizilerinden biri oldu kısa sürede. 

Aile, Ay Yapım'ın yapımını üstlendiği, ilk bölümü 7 Mart 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı, dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer almaktadır.

FİNAL İDDİALARI GÜNDEME GELDİ

Karakterler ve oyuncular;

Kıvanç Tatlıtuğ Aslan Soykan ; Serenay Sarıkaya Devin Akın ; Nur Sürer Hülya Soykan ; Nejat İşler Cihan Soykan ; Canan Ergüder Leyla Soykan Sayıcı

AİLE DİZİSİ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aile sezon sonunda final yaparak ekranlara veda edecek. Cumhuriyet'in aktardığı habere göre; İddialı kadrosuna rağmen ''Aile'' dizisinin 2.sezonu olmayacak. Dizinin tek sezonluk bir proje olduğu öğrenildi.

AİLE DİZİSİ KAÇ BÖLÜM YAYINLANACAK?


Medyada yer alan bilgilere göre Aile dizisi yalnızca bir sezon sürecek ve bölüm sayısı dahi belli.

Aile dizisinin 30 bölüm sürmesi planlanıyor. Dizinin tek sezon ve 30 bölümden oluşmasının sebebi ise başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ'un yalnızca 30 bölümlük sözleşme imzalamış olması.

Aile dizisi David Chase'in yapımcılığını üstlendiği 6 sezon süren The Sopranos dizisinden uyarlama olacak. Dizinin yerli versiyonunun finalinde ne yaşanacağı ise bilinmiyor.

PEŞ PEŞE VEDALAR YAŞANACAK

Öte yandan Aile dizisinin 25.bölümünde de kadrodan peş peşe ayrılıklar yaşanacak. Özellikle Nur Sürer'in kadrodan çıkıp çıkmayacağı çok merak ediliyor.

EN SEVİLEN OYUNCU

Nur Sürer, Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisindeki performansıyla kendine hayran bırakmıştı. Camdaki Kız'a veda eden Nur Sürer herkesi çok üzmüştü. Aile dizisiyle yeniden ekranda olması herkesi çok mutlu etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.