Gaziantep için 'sıcak' uyarısı geldi! 28 Temmuz 2024 Pazar Gaziantep Hava Durumu! Gaziantep'te hava sıcaklığı kaç derece olacak?

Gaziantep için 'sıcak' uyarısı geldi! 28 Temmuz 2024 Pazar Gaziantep Hava Durumu! Gaziantep'te hava sıcaklığı kaç derece olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni güne yeni bir hava durumu raporu ile başladı. Arama motorlarında sıklık ile sorgulanan Gaziantep iline de yer veren kamu kurumu, bölge halkını saat vererek uyardı. İşte 28 Temmuz 2024 tarihli Gaziantep hava durumu

Resmi web sitesi üzerinden yayınlamış olduğu günlük hava durumu tahminlerinde Gaziantep iline de yer veren Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün şehirde hissedilecek olan hava sıcaklıklarını, nem oranlarını ve rüzgar hızı verilerini bölge halkı ile paylaştı. Kamu kurumu saat vererek Gaziantep halkını yüksek sıcaklıklara karşı uyardı. İşte 28 Temmuz 2024 tarihli Gaziantep hava durumu...

EN DÜŞÜK 27 DERECE!

Bugün Gaziantep ili için sıcakların oldukça zorlayıcı olacağına dikkat çeken Meteoroloji Genel Müdürlüğü, gün boyunca hissedilecek olan en yüksek sıcaklık seviyesinin 37, en düşük sıcaklık seviyesinin ise saat 21:00 itibari ile 27 derece olacağını belirtti. Kamu kurumu saatlik tahminlerini şu şekilde sıraladı:

ekran-resmi-2024-07-28-08-38-44.png

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.