GASKİ DUYURDU! DEPREMDEN DOLAYI BİRÇOK MAHALLEDE SU KESİNTİSİ

GASKİ DUYURDU! DEPREMDEN DOLAYI BİRÇOK MAHALLEDE SU KESİNTİSİ
Kahramanmaraş Pazarcık'a 07.09.2024 saat 09.31'de meydana gelen ve Gaziantep'te de hissedilen şiddetli deprem sonrası; Mizmilli yeraltı suyu kuyularımız da yüksek bulanıklık meydana gelmesinden dolayı Gaziantep'te birçok mahallede sular kesildi..

Kahramanmaraş İli Pazarcık ilçesinde 07.09.2024 tarihinde saat 09.31'de meydana gelen ve Gaziantep'te de hissedilen şiddetli deprem sonrası; Mizmilli yeraltı suyu kuyularımız da yüksek bulanıklık meydana gelmiş ve tesisimiz acil olarak devre dışı bırakılmıştır. Dolayısıyla tesisimizin beslediği bölgelerde zorunlu su kesintisi yapılacaktır. Bulanıklık probleminin ortadan kalkmasıyla beraber içme suyu teminine devam edilecektir.

İŞTE SU KESİNTİSİ YAŞANAN MAHALLELER

Şahinbey

Güneykent, Yeditepe, Abdulhamithan, Ertuğrulgazi, Bülbülzade, Yeşilkent, Osmanlı, Kurtuluş, Güneş, Mimar Sinan, 75. Yıl, İstiklal, Yamaçtepe, Osmanlı, Yeşilkent, Zeytinli, Bağbaşı Mahalleleri.

Şehitkamil

15 Temmuz, İbrahimli, Batıkent, Atatürk, Güvenevler, Osmangazi, Erikçe mesire alanı, Büyükpınar, Sancaktepe, Beylerbeyi, Göktürk, Fıstıklık, Alpaslan, Karacaahmet, Burak, Belkıs, Gaziler, Beykent, Çamlıtepe, Yavuzeli yolu cezaevi, 5. Zırhlı Tugay, Aktoprak, Sefaşehir, Sam, Ağaçlıboyno, Yeşilce, Yığınlı, Ülkerli, Karpuzkaya Aktoprak, Yeşilce, Ülkerli, Yığınlı, Karpuzkaya, Nesimi, Sefaşehir, Boyno Çamlarkent Villaları, Sam, Büyükpınar Mahalleleri ve Park Erikçe Konakları, Çamlıbel Villaları, Antep Evleri

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.