Gaziantep'in Sevilen İsmine Hüzünlü Veda...

Gaziantep'in Sevilen İsmine Hüzünlü Veda...
Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Mardin Vali Yardımcısı olarak atanan Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar'a Hükümet Konağı önünde veda programı düzenlendi.

Oğuzeli'nde 4 yıldır 'İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın' parolası ile görev yaptığının altını çizen Kaymakam Büşra Uçar, "Oğuzeli ikinci evim ve ikinci memleketim oldu. Bu şirin ilçeden çok güzel ve özel hatıralarla ayrılıyorum" dedi.

RUHEN VE KALBEN HEP OĞUZELİ İLE BİRLİKTE OLACAĞIM

Mardin Vali Yardımcılığı görevine atanan Büşra Uçar, "Görev yaptığım süre içerisinde, Devletimin bana verdiği görev ve sorumluluğu, yasalara ve mevzuatlara uygun olarak halkımızın ortak beklentileri ve yararı doğrultusunda kullandım. Mesai mefhumu gözetmeksizin bütün bilgi, birikimimi ve enerjimi önce Devletimizin özelde ise Oğuzeli halkımızın fayda ve beklentileri için harcamaya gayret gösterdim. Görevim olsun ya da olmasın her konuda kendimi sizlerin yerine koyarak hizmet etmeye çalıştım.

Büşra Ucar1

Görevim esnasında hep insanı yaşat ki Devlet yaşasın anlayışı ile hareket ettim. Karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde hareket ederek tüm vatandaşlarımıza Devletin kapısını sonuna kadar açık tuttum. Sizden biri olarak hep aranızda oldum.

Haklarınızı helal ediniz, bizler için dualarınızı ihmal etmeyiniz. Gittiğim her yerde kapım sizlere daima açık olacaktır. Gösterdiğiniz samimi, içten sevgi, saygı ve misafirperverliğinize teşekkür ederim.

Oğuzeli ikinci evim ve ikinci memleketim olmuştur. Çok güzel ve özel hatıralarla ayrılıyorum. Ancak bu ayrılık görev icabı olacak, ruhen ve kalben birlikteliğimiz, kadim dostluğumuz ilelebet devam edecektir.

Büşra Ucar

Bana verilen görevleri yerine getirmenin huzuru ve bütün vatandaşlarımın gönüllerinde hoş bir seda bıraktığıma inanarak Oğuzeli’nden ayrılacağım.

Hepinizi Rabbime emanet ediyorum. Selam, sevgi, saygı ve muhabbetle… Allaha ısmarladık" ifadelerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.