Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Yeni Personel Alımı Fırsatı: 42 Kişilik Sözleşmeli Kadro İçin Başvurular Başladı!

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Yeni Personel Alımı Fırsatı: 42 Kişilik Sözleşmeli Kadro İçin Başvurular Başladı!
Hacı Bayram Veli Üniversitesi, yeni açık pozisyonlar için sözleşmeli personel alımını duyurdu. Yayımlanan ilana göre, lise, ön lisans ve lisans mezunu toplam 42 kişi alınacak. İlan detayları ve almaya dair tüm bilgiler ilgili kurumun duyurusunda yer aldı.

Üniversite bünyesinde bir dizi pozisyonda sözleşmeli personel ihtiyacını karşılamayı planlayan üniversite, personel eksikliğini gidermek için çeşitli eğitim düzeyleri arasından potansiyel adayların başvurmasını bekliyor.

ekran-resmi-2024-07-16-11-59-43.png


İş başvurularında değerlendirilecek pozisyonlar ve ayrılmış kontenjanlar şöyle açıklanmıştır: 1 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 3 adet Spor Uzmanı ve 3 adet Büro Personeli. Her bir pozisyon için kritik öneme sahip personel eksikliklerinin bu işe alım ile giderilmesi hedeflenmektedir.

ekran-resmi-2024-07-16-11-59-48.png

Başvuru yapacak adayların yerine getirmeleri gereken temel şartlar arasında Türkiye vatandaşı olmak, askerlik hizmetini tamamlamış ya da muaf olmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumsuz bir durumlarının bulunmamak ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak yer almaktadır.

ekran-resmi-2024-07-16-11-59-54.png

Üniversitenin belirlediği önemli bir diğer şart ise 2022 yılında gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) adayların ilgili puan türlerinde asgari 50 puan barajını geçmiş olmalarıdır. Lise mezunları için bu puan P94, ön lisans mezunları için P93 ve lisans mezunları içinse P3 olarak belirlenmiştir.

ekran-resmi-2024-07-16-12-00-01.png

Başvuru yapacak adaylar, ilanın yayımlanmasının ardından 15 gün içerisinde şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Söz konusu başvurular için belirlenen tarihler 10 Temmuz 2024 ile 24 Temmuz 2024 tarihleri arasında olacaktır. Adayların bu fırsatı değerlendirmeleri için belirtilen tarihler arasında başvurularını tamamlamaları önem taşımaktadır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.