GAZİANTEP'TE UMUT YILMAZ Vicdansızca işçi çıkartıyor! İŞTE O LİSTE

GAZİANTEP'TE UMUT YILMAZ  Vicdansızca işçi çıkartıyor! İŞTE O LİSTE
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 60 kişiyi işten çıkarıyor. Başkan Umut Yılmaz'ın neye göre işçi çıkartacağı veya alacağı halen merak konusu! Kim isimleri Umut Yılmaz'ın kulağına fısıldıyor...

BÜYÜK TEPKİ VAR

31 Mart Yerel Seçimlerinde Şehitkamil Belediye Başkanı olarak seçilen, özellikle seçim öncesinde birçok vaatte bulunan Umut Yılmaz, vatandaşlardan büyük tepki çekecek bir kararı hayata geçiriyor. Umut Yılmaz ve ekibinin aldığı karar göre Şehitkamil Belediyesi bünyesinde çalışan 60 kişi işten çıkarılacak.

BU KARAR DURDURULSUN

İşten çıkarılacak olanlarla ilgili listede adı geçenler. Umut Yılmaz ve Şehitkamil Belediyesine büyük tepki gösterdi. Ekonomik sıkıntıların tavan yaptığı bir dönemde İşsiz kalacaklarını ifade eden vatandaşlar, yetkililere ve CHP'nin ileri gelen isimlerine çağrı yaparak bu kararın durdurulmasını istedi. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

YILMAZ, SÖZLERİNİ TUTMADI

Öte yandan Umut Yılmaz, özellikle sokaklardaki çöpler ve emeklilere verdiği ama tutmadığı sözleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Umut Yılmaz'ın hayal kırıklığı yarattığını ifade eden vatandaşlar, Yılmaz'dan özellikle emekliler konusunda verdiği sözleri tutmasını İstedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.