GAZİANTEP HAVALİMANI ve HAVADA PANİK!

GAZİANTEP HAVALİMANI ve HAVADA PANİK!
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 19.25’te Gaziantep havalimanı'na kalkması beklenen A Jet’e ait uçak önce rötar yaptı, saat 21.00’de kalkması gereken uçak önce yolcularını aldı uçuş pistine hareket etti.

Gazianteptime.com.tr'de yer alan habere göre; Son günlerde uçaklarda yaşanan yoğun sorunlar uçak seyahatlerini çileye dönüştürürken bugün İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 19.25’te Gaziantep'e hareket etmesi gereken A Jet’e ait VF 3230 sefer sayılı uçak önce 1 saat 35 dk rötar yaptı. Ardından yolcularını alan uçak piste hareket ederek uçuş hazırlıklarını yaparken tekrar aprona döndü. Uçağın aprona dönüşünü şaşkınlık içerisinde izleyen yolcular bu dönüşün nedenini sonuca hosteslerden “Uçakta teknik arıza var. Kalkamıyoruz. Aprona dönüp yolcuları indireceğiz. Sizleri başka bir uçak alacak ve saat 23.00’da hareket edeceğiz” yanıtını verdi.

Yolcular Arızalı uçağa bile bilemi bindirildiler?

Büyük mağduriyet yaşayan vatandaşlar ise “Madem bu uçakta teknik arıza var bizi neden bindirdiğiniz. Arızayı yeni mi buldunuz. Eğer farkına varılmasaydı sonumuz ne olurdu? Siz uçakların teknik bakımını ve kontrolünü nasıl yapıyorsunuz? Bu işin sorumluları mutlaka ortaya çıkarılmalı!” derken bir çok yolcu da durumu protesto ederek yetkililerin tatmin edici bir açıklama yapmasını beklediklerini ifade ettiler. Aprona dönen uçağın yolcularını indireceği öğrenilirken Gaziantep’e gelecek olan yolcuların A Jet’e ait başka bir uçakla uçuşlarını gerçekleştirileceği bilgisine de ulaşıldı.'

Kaynak:gazianteptime.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.