Tahmazoğlu Savaş Açtı: 'TAVİZ YOK'

Tahmazoğlu Savaş Açtı: 'TAVİZ YOK'
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep'te faaliyet gösteren ve kaldırımları işgal eden, menşei belli olmayan veya son kullanma tarihi geçmiş ürünler satan işletmeler üzerinde yoğunlaşan bir denetim süreci başlatıldığını açıkladı.

TOLERANS GÖSTERİLMEYECEK

Zabıta ekiplerinin Şahinbey ilçesinde gerçekleştirdiği denetimler, özellikle halk sağlığını tehdit eden unsurlara yönelik yoğunlaşıyor. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu konuda katı bir tutum sergilediklerini belirtti. ‘’Taviz yok. Zabıta ekiplerimiz ilçemiz genelinde kaldırım işgali yapan, menşei belli olmayan, bozuk ve son kullanma tarihi geçmiş ürün satan tüm işletmelere gereken yaptırımı uygulamaya devam ediyor. Halkımızın sağlığını tehdit edenlere asla izin vermeyeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

ŞAHİNBEY'DE DENETİMLER ARTIYOR

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen denetimler, kaldırım işgalleri ve sağlıksız ürün satışı gibi konularda sıkılaştırıldı. Belediye, ilçe genelindeki işletmeler üzerindeki gözetimi artırarak vatandaşların güvenliğini sağlamaya yönelik çalışıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum