Gaziantep Valiliği'nden yangın açıklaması

Gaziantep Valiliği'nden yangın açıklaması
Gaziantep'in Kızılhisar mahallesi mevkisinde başlayan örtü yangını, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Gaziantep Valiliği çıkan yangınla ilgili açıklama yaptı

Gaziantep, Kızılhisar mahallesinde arazide çıkan ve kısa sürede büyüyen yangın, yerel itfaiye ekiplerinin etkin müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yangın Küçükkızılhisar ile Serince bölgeleri arasında meydana geldi. Ekipler, yangının yakındaki yerleşim bölgelerine sıçramasını önlemek için titizlikle çalıştı.

Valilikten yapılan açıklamada, yangının herhangi bir yerleşim yerine veya ormana ulaşmadığı belirtildi. Olay yerine hızla müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak büyük bir tehlikeyi önledi.

"Herhangi bir can kaybı veya ciddi maddi hasarın olmadığı bu olayda gösterilen üstün çaba için tüm ekiplere teşekkür ediyoruz. Hayırlı akşamlar diliyoruz," diyerek açıklamalarını sonlandıran yetkililer, halkı yangın konusunda daha dikkatli olmaya ve gerekli önlemleri almaya çağırdı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.