Gordion Oda Orkestrası: Ankara'dan İstanbul'a Muhteşem Bir Akor!

Gordion Oda Orkestrası: Ankara'dan İstanbul'a Muhteşem Bir Akor!
Ankara'nın müzik sahnesine yeni bir soluk getiren Gordion Oda Orkestrası, genç yetenekleri ve sanatı bir araya getirerek büyük bir başarıya imza atıyor.

Ankara'nın müzik sahnesine yeni bir soluk getiren Gordion Oda Orkestrası, genç yetenekleri ve sanatı bir araya getirerek büyük bir başarıya imza atıyor. 6 Haziran 2022'de kurulan orkestra, adını tarihi zenginlikleriyle ünlü Gordion Antik Kenti'nden alıyor ve bu mirası sanatla buluşturuyor.

Yiğitcan Gözoğlu'nun liderliğindeki orkestra, 7 Kasım 2022'de Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Konser Salonu'nda verdiği ilk konserle izleyicilerden büyük beğeni topladı. Ancak, yaşanan depremler sonrasında sanat ve toplum ilişkisine duyarlı bir yaklaşım sergileyen orkestra, bir süreliğine konserlere ara verdi. Ancak bu süreçte durmayan Gordion Oda Orkestrası, İstanbul ekibini kurarak müzikseverlerle buluştu.

İstanbul'daki ilk konserini 2 Aralık 2023'te Ataşehir Kuğu Müzik'te gerçekleştiren orkestra, şehrin müzik sahnesinde etkileyici bir izlenim bıraktı. 6 solist + 15 orkestra ve Yiğitcan Gözoğlu'lu İstanbul ekibi, 23 Şubat 2024'te Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği konserle bir kez daha müzik tutkunlarını ağırlayacak.

Biletlere bu adresten ulaşabilirsiniz:

https://vidipass.com/a/2023-076/gordion_oda_orkestrasi_-_oda_muzigi_konseri

Gordion Oda Orkestrası, genç yeteneklere destek olma misyonunu ön planda tutuyor. Sponsor desteği almadan varlığını sürdüren orkestra, genç müzisyenlere ilham kaynağı olmayı amaçlıyor.

Kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Yiğitcan Gözoğlu, "Gordion Oda Orkestrası olarak müziği bir yaşam tarzı olarak görüyoruz. Bu yolculuğumuza destek veren herkesi bekliyoruz. İstanbul'da ve Ankara'da gerçekleşecek konserlerimizde buluşmak üzere!" diyor.

Yiğitcan Gözoğlu

Gordion Oda Orkestrası Kurucu & Genel Sanat Yönetmeni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.