Tutam tutam dökülen saçlara mucize oldu! Kırılarak, canlılığını yitiren saçlar için bir damla ekleyen…

Tutam tutam dökülen saçlara mucize oldu! Kırılarak, canlılığını yitiren saçlar için bir damla ekleyen…
Dönemsel olarak görülebilen tüm hayatı ve olumsuz etkileyen genetik faktör olarak ortaya çıkan saç dökülmesi problemi doğal yağlar ile artık sona eriyor. Saç dökülmesi problemini durduracak ve yeni saç köklerinin çıkmasını sağlayacak işte o mucize formül…

Doğadan gelen şifalı bitkiler saçtaki doğal uzama etkisini ortaya çıkardı. Saç bakım uzmanlarının da tavsiye ettiği bu formül şampuana eklendiği anda etkisini birkaç haftada hissettiriyor. Saç dökülmesi problemi yaşayanlar uzun süredir koparak kırılan saçlarından şikayetçi olanlar için etkili yöntemler tek tek paylaşıldı.

Saç derisi üzerine masaj yaparak uygulanabilecek bu özel yağlar saç şampuanına 1-2 damla damlatıldığında etkisini hissettiriyor.

ekran-resmi-2024-10-18-20-38-24.png

1-ÇAM TEREBENTİN YAĞI

Saç dökülmesini azaltan en etkili doğal yöntemlerden ilki Çam Terebentin yağıdır. Bir şişe şampuan içerisinde yaklaşık 25 damla eklemek yeterli oluyor. Saç köklerini dipten uca besleyerek saçın kırılmasına engel oluyor. Yeni saç köklerinin hızla çıkmasını sağlayarak doğal uzatma etkisini öne çıkarıyor.

ekran-resmi-2024-10-18-20-38-32.png

2-BADEM YAĞI

Saç dökülmesi problemini kökten çözecek diğer bitkisel yağlar arasında Badem yağı hızla uzatma etkisiyle biliniyor. Daha güçlü ve yeni saçlar için Badem yağı saç köklerine masaj yaparak uygulanır. Haftada bir kez uygulandığında sonuçları gözle görülür şekilde fark edilecektir. Kadın-erkek fark etmeksizin saç dökülmesi problemi sona ererken içinde bulunan E vitamini özleri sayesinde yeni saçlar daha kuvvetli şekilde çıkacak.

ekran-resmi-2024-10-18-20-39-18.png

3-LAVANTA YAĞI

Hijyen ürünlerinde ve parfümlerde kullanılan Lavanta yağı saç çıkarıcı etkisiyle de göz dolduruyor. Sadece bir kaşık Lavanta yağı ile mucizeyi keşfedin. Kaynayan su içerisinde bir kaşık Lavanta yağı ilave edilir. 5 dakika kısık ateşte kaynatılır. Soğuyan lavanta suyu ile saçlar yıkanır ve 30 dakika beklenir. Yeniden durulama suyu ile saç yıkanır. 10 gün boyunca bu işleme devam edilir. Saçtaki dökülme probleminin azaldığı fark edilecektir. Özellikle saç diplerinde yağlanma, kepeklenme sorunu olanlar için doğal etkisini anında hissettirir.

Kaynak:Duygu Kaplan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.