Link Kısaltma Hizmetinde Doğru Adres L24!

Link Kısaltma Hizmetinde Doğru Adres L24!
L24 ile uzun ve anlaşılmaz bağlantıları kısaltabilirsiniz. Site üzerinden kısalttığınız bağlantıları iş hedeflerinize göre kişiselleştirebilirsiniz.

Link kısaltma servisleri uzun ve karmaşık URL adreslerini kolay erişebilir hale getirir. Link kisaltma işlemi http yönlendirme yönteminden yararlanılır. Kullanıcılar uzun URL’lerle karşı karşıya kaldıklarında genel olarak bağlantının spam olduğuna inanmaktadır. Bu nedenle kısa URL’lerin adresleri siteleri güvenli hale getirir.

Kullanıcılar kısa bir URL’yi daha saygın bir siteyle ilişkilendirmektedir. Uzun bir karakter ve harf dizisi gören kullanıcılar web sitesi hakkında endişe duyabilir. Birçok adresin uzun URL’leri olmasına rağmen, kullanıcılar genel olarak kısa URL adreslerini tercih eder.

Link 24 ücretsiz olarak kullanıcılar için kısa linkleri sunar. Uzun zaman boyunca bu kısa linkleri kullanabilirsiniz. Site üzerinde süresi dolmuş linklerinizin süresini uzatmak istediğinizde bu konuda da destek alabilirsiniz.

Trend olan bağlantıları ve genel istatistikleri de L24 adresinde bulabilirsiniz. Site günün saatine göre tıklamaların detayına inmenizi sağlıyor. Kısaltılmış bağlantılarınıza ekleyebileceğiniz, bağlantı trafiğinizi görüntülemenize yardımcı olur. Bu alanda kampanyaları izlemek, optimize etmek için oldukça kullanışlıdır.

Ortaya çıkardığınız bağlantı sayısına göre küçük işletmelere ve ekiplere çeşitli seçenekler sunmak için site ücretli planlar sunar. Ücretsiz hesap sahipleri binlerce aktif bağlantı oluşturabilir.

Link Nasıl Kısaltılır?

Kısaltmak istediğiniz linki L24 üzerinden “Buraya kısaltmak istediğiniz linki yapıştırın” yazan bölüme yapıştırmanız yeterli olacaktır. Kısalt düğmesine bastıktan sonra linkin uzantsını ya da alan adresini özel hale getirebilirsiniz.

Günlük hayatımızda sıklıkla kullanılan URL yapıları kolay kullanışlılık desteği vermeyebilir. Link kısaltma servisleri bu konuda bazı avantajlar sunabiliyor. Linkler sadece internet ortamında kullanılmamaktadır. Dijital olmayan medya üzerinde de sıklıkla tercih edilmektedir. Bazı linkler çok uzun ve karmaşık olması nedeniyle kullanıcıları rahatsız edebilir. URL kısaltma servisleri aracılığı ile bu linkler kısa hale getirilir.

Güncel teknoloji desteği ile beraber hiperlinkleri bir tek link üzerinden kısaltabilirsiniz. URL kısaltma servisleri üzerinden karakter sınırına takılmadan hiperlink paylaşmamıza imkan tanıyor.

Kısaltılmış linkler kullanıcılar tarafından kolayca kopyalanabiliyor ve metin dosyasına sığdırılabiliyor. Kolay kullanılabilir olması nedeniyle link kısaltma servisleri birçok kişiye hitap edebiliyor.

Link kısaltma servisi adresler kullanıcılara linkler için analiz özelliği sunabiliyor. Oluşturmuş olduğunuz linke tıklanma sayısı, kullanıcıların kaynağı ve kullandıkları cihaz teknolojisi konusunda da detaylar veriyor.

Link kısaltma servislerinin popüler olmasının en büyük etkenlerinden bir tanesi para kazanma ve kazandırma özellikleridir. Para kazanma odaklı destek veren link kısaltma servisleri birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Oluşturduğunuz linke tıklandığında kullanıcıyı bir reklam sayfasına yönlendirir. Daha sonra siteye geçiş imkanı sağlar.

En iyi link kısaltma siteleri arasında olan L24 yaygın kullanılan sitelerden bir tanesidir. L24 farklı olarak, tamamen ücretsizdir. Site üzerinden URL’yi hızlı ve kolay hale dönüştürebilirsiniz.

Dilediğiniz Linki Kısaltın

Link 24 panelinize giriş yapmadan, kısaltmak ya da kişiselleştirmek istediğiniz sayfa üzerinde gelerek linki kısa hale getirebilirsiniz. Link kısaltma adımları site üzerinde kolayca tamamlanır. En iyi url kısaltma siteleri, URL’nizin uzunluğunu azaltmaktadır. İnternet adresini hatırlaması ve izlemesi daha kolay bir hale getirir. Bu linkleri sosyal medyada ya da sms üzerinde de tercih edebilirsiniz.

Kısaltılmış Link Servisi

Kısaltılmış URL’ler estetik olarak daha güzel gözükür. Bir URL’yi kısaltmak, gereksiz bilgileri maskelemenizi sağlayacaktır. Sosyal medya sitelerinde de L24 üzerinden oluşturduğunuz linkleri paylaşabilirsiniz. URL herhangi bir platformda paylaşmayı kolay hale getirir. Derinlemesine araştırma analizi, karşılaştırılabilir özellikler L24 adresinde sizleri bekliyor.

Aşırı uzun URL’leri maskeleyerek sizde güvenilirliği artırın. Kullanıcılar uzun bağlantılardan çok daha kısa URL’lere güvenme eğilimindedir. Link 24 kurumsal çözümleriyle kısa link yapma konusunda en uygun desteği sunar.

L24 Üzerinden Link Kısaltma Hizmeti

L24 kullanarak ücretsiz olarak kısaltılmış URL’ler ortaya çıkabilir. L24 sitesinde kullanıcı planlarının tamamına tek bir adımda erişebilirsiniz. L24 sitesi bireysel ya da kurumsal olarak sizlere en iyi çözümleri sunar. Kısaltılmış URL’lerinizi ve ne sıklıkta tıklandığını izleyen gösterge panosuna da erişebilirsiniz. Oluşturduğunuz kısa URL’leri yönetmek için;

  • Kısaltmak istediğiniz URL’yi kopyalayın,
  • Web tarayıcınızda L24 açın,
  • URL’yi “Bağlantınızı kısaltın” alanına yapıştırın,
  • “Kısalt”ı tıklayın.
  • Yeni URL’yi almak için “Kopyala”yı tıklayın.

Bu adımları takip ederek kısa linklere erişebilirsiniz. L24, markalara da en uygun çözümleri sunabiliyor. Ücretsiz planlardan yararlanarak tüm URL’i özelleştirebilirsiniz. L24, link kısaltma siteleri arasında öne çıkıyor. L24, gelişmiş bir tıklama analitiği sistemi sayesinde hedef kitleniz konusunda da sizlere destek sunar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.