Ankara Hurdacı

Ankara Hurdacı
Ankara Hurdacı olarak sizlere satmak istediğiniz hurdalar için %100 kalitede hizmet vermekteyiz.

Firmamız ile görüşerek hurdalarınızı en iyi fiyata satabilir ve çevreye katkıda bulunurken, kazanç sağlayabilirsiniz. Ankara’da uzun yıllardır faaliyet gösteren hurdacı firması olarak alımını gerçekleştirdiğimiz hurda çeşitleri şu şekildedir;

  • Hurda demir
  • Hurda bakır
  • Hurda alüminyum
  • Hurda sarı pirinç
  • Hurda kablo
  • Hurda çinko
  • Hurda krom paslanmaz
  • Hurda beyaz eşya

Bu şekilde hurdalarınız bulunuyorsa hemen bizi arayabilir ve hurdalarınızı kazanca çevirebilirsiniz. Parça ya da toplu hurdalarınızı en iyi fiyat garantisi ile hurdacı firmamıza satabilirsiniz.

Ankara Hurdacı Olarak Sunduğumuz Hizmetler

Ankara Hurdacı firmamızın sunmuş olduğu hizmetler şu şekilde detaylıca gösterilebilir;

Hurda Demir Alımı

Hurda demir, geri dönüşümü gerçekleştirilen metallerin en başında gelir. Ankara’da faaliyet gösteren hurdacı olarak hurda demirlerinizin alımını gerçekleştirmekteyiz.

Hurda Bakır Alımı

Bakır hurdalarınızdan zahmetsizce kurtulmak istiyorsanız hemen firmamızı arayabilirsiniz. Adresinize gelerek bakır hurdalarınızı alıp anında nakit ödeme gerçekleştirmekteyiz.

Hurda Alüminyum Alımı

Gündelik hayatta kullandığınız tencereden tutun, otomobil jantlarına kadar her türlü alüminyum hurda alımını gerçekleştirmekteyiz.

Hurda Sarı Pirinç Alımı

Hurda talaşı, sarı radyatör, sarı su saati, musluk, vana gibi her türlü sarı pirinç hurdalarınızın alımını gerçekleştirmekteyiz.

Hurda Çinko Alımı

Hurda çinko kaplama, çinko levha, çinko çatı kaplaması, çinko külçe ve çinko çatı oluğu gibi her türlü çinko hurdalarınızın alımını gerçekleştirmekteyiz.

Hurda Paslanmaz Krom Alımı

Kaliteli krom hurdası, hurda krom tank ve krom talaşı gibi aklınıza gelebilecek her türlü hurda paslanmaz krom alımını gerçekleştirmekteyiz.

Hurda Akü Alımı

Bakımlı – bakımsız, sulu – susuz her türlü akü alımını gerçekleştirmekteyiz. Firmamızı arayarak elinizdeki hurda aküleri kazanca çevirebilirsiniz.

Beyaz Eşya Hurdası Alımı

Evinizde hurdaya çıkmış beyaz eşyaların; klima, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, fırın, ocak gibi her türlü hurda beyaz eşya alımını gerçekleştirmekteyiz.

Ankara Hurdacı olarak hurdalarını satmak isteyen kişi, kurum ve kuruluşlardan hurdalarını nakit ödeme karşılığı satın almaktayız. Ankara İvedik, Sincan, Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere Etimesgut, Yenimahalle, Keçiören, Çankaya, Mamak, Altındağ, Beypazarı gibi tüm ilçelerde hurdacılık hizmeti sunmaktayız.

Satın almakta olduğumuz hurdaların çeşitliliği de oldukça fazladır. Firmamızı arayarak hurda alım fiyatlarını öğrenebilir, dilediğiniz zaman hurdalarınızı bize satabilirsiniz.

Ankara Hurdacı Çalışma Prensibi Nasıldır?

Ankara Hurdacı çalışma prensibimiz şu şekilde ilerlemektedir;

  • Hurdaları yerinden satın alırız

Hurdalarınızı satmak için firmamızı aradığınız zaman hurdalarınızın bulunduğu adrese gelerek sizlere hiçbir zahmet vermeden hurdalarınızı almaktayız. Bunun için kendi araç, ekip ve ekipmanımızı kullanmaktayız.

  • Anında nakit ödeme yaparız

Hassas tartılarımızda tartılan hurdalarınızı piyasanın üzerinde bir fiyattan satın alırız. Ödemeyi de anlık olarak nakit şeklinde yaparız.

  • Hurdalarınızı hassas kantarda tartarak fiyat teklifi sunarız

Hakkınızı hiçbir şekilde mağdur etmemek adına hurdalarınızı kendimize ait hassas kantarlarda tartarız. Böylece sizi mağdur etmeyecek şekilde en iyi fiyat teklifini sunarız.

  • 7/24 müşteri desteği sunarız

Müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmek adına 7/24 müşteri temsilcimiz hattın diğer ucunda beklemektedir. Günün hangi saati olursa olsun firmamızı arayarak aklınıza takılanları sorabilirsiniz.

Hurdamı En İyi Fiyata Nasıl Satarım?

Hurdamı en iyi fiyata nasıl satarım diye düşünüyorsanız Ankara Hurdacı firmamıza gelebilirsiniz. Ancak temel olarak bilmeniz gereken birkaç faktör olduğunu unutmamanız gerekir. Hurdanızı en iyi fiyattan satmak için aşağıdaki kriterlere dikkat etmelisiniz;

  1. Hurdanızın özellikleri; hurdanın kendi özelliklerinden ötürü fiyatı ucuz ya da pahalı olabilir. Örneğin bakır hurda ile demir hurda elbette aynı fiyat skalasına sahip değildir. Aynı şekilde alüminyum hurdanız sert değil de yumuşaksa veya parlak hurda kriterindeyse normalin daha üstünde bir fiyata satabilirsiniz.
  2. Hurdanızın karışık olmaması; hurdalarınızı ayrıştırarak satarsanız daha çok kazanç elde edebilirsiniz. Örneğin bakır hurdalarınıza çeşitli hurdalar karıştırırsanız bu hurdanın değerini düşürecektir. Bunun için hurdalarınızın karışık olmamasına özen göstermelisiniz.
  3. İşçilik gerektirmemesi; karışık hurdaları kendinizin ayıklaması size daha çok kazanç sağlar. Çünkü işçilik ne kadar büyük olursa kazancınız o kadar düşük olur.

Hurdamın Değerini Nasıl Öğrenirim?

Hurdanızın değerini merak ediyorsanız eğer firmamızı arayabilirsiniz. Fiyat teklifi sunmak için sizlere bir telefon kadar uzağız. Firmamızı arayarak ya da WhatsApp üzerinden hurdanızın temel kriterlerini belirterek ortalama fiyat teklifi alabilirsiniz. Bunun için hurdalarınızın fotoğrafını da bize atabilirsiniz. Ayrıca hurda fiyatı almak için bizlere şu bilgileri de iletmeniz gerekir;

  • Hurdanın türü
  • Hurdanın miktarı
  • Bulunduğunuz ilçe
  • İşçilik gerektirip gerektirmediği

Bu bilgileri ve hurdanızın fotoğrafını göndermeniz halinde bizlerden fiyat teklifi alabilirsiniz. Fiyat teklifimizi kabul etmeniz durumunda sizlerin belirlediği gün ve saatte adresinize gelerek hurdalarınızı kapınızdan teslim almaktayız.

Demir ve Metal Gibi Hurdaların Geri Dönüşüme Kazandırılmasının Önemi

Hurda metallerin ve demirlerin geri dönüştürülmesi çöp oluşmasını önlediği gibi bu tür materyallerin toprakta yıllarca kalmasını da önler. Dünyamız ne yazık ki sonsuz kaynaklara sahip değildir. Bazı sektörlerin devam etmesi için ve daha sağlıklı bir dünyada yaşamak için hurdaların geri dönüşümü oldukça önemlidir. Atık ne kadar çok olursa o denli pis gaz ortaya çıkacak ve insanların sağlığı kötüye gidecektir. Bu konuda daha önce duymadığınız bilgileri sizlerle paylaşmak isteriz. Böylece hurdaların geri dönüşümüne olan önemini de daha iyi kavramış olur, geleceğe daha temiz bir dünya bırakabilirsiniz.

  • Bir alüminyum kutunun geri dönüştürülmesi oldukça fazla enerji harcar. Yalnızca bir tanesinin geri dönüştürülmesinden elde edilen enerji ile 100 Watt’lık bir ampulü 20 saat yakmak, bilgisayarı 3 saat aralıksız çalıştırmak ile eş değerdir.
  • Çelik dünyada en çok geri dönüştürülen malzemesidir.
  • Bir alüminyum kutunun ayrıştırılması 200 ile 500 yıl arasında sürmektedir.

Ankara Hurdacı olarak hurdaları biriktirme, toparlama ve değerlendirme hususunda oldukça tecrübeliyiz. Bu nedenle Ankara kapsamında firmamıza pek çok sayıda hurda gelmektedir. Çevrenin daha temiz ve yaşanabilir hale gelmesi için sizlerden piyasa üstünde fiyatlar sunarak hurdalarınızı satın almaktayız. Böylece hem çevremizin daha temiz kalmasını, hem hurda diye çöpe atacağınız ürünlerin geri dönüşüme kazandırılmasını hem de ekonomiye destek sağlamayı başarabilirsiniz.

Neden Ankara Hurdacı Firmasını Tercih Etmelisiniz?

Ankara Hurdacı firmamızı tercih etmeniz için pek çok sebep vardır. Öncelikle geri dönüşüm konusunda son derece bilgili ve tecrübeliyiz. Hurdalarınızı en iyi şekilde toparlayarak değerlendirmekteyiz. Bunun yanı sıra müşterilerimize son derece önem veren bir firmayız. Bu nedenle sizleri asla bekletmemekteyiz. Bizi aramanız durumunda müsait olduğunuz her an adresinize gelerek hurdalarınızı almaktayız.

Firmamız iletişim konusunda oldukça iyidir. Bizimle istediğiniz an iletişim kurabilirsiniz. Fiyat açısından da piyasanın çok daha üstünde rakamlar sunmaktayız. Bu nedenle firmamızı tercih etmelisiniz. Güvenilirlik açısından da firmamız sektörün en iyisidir. Bugüne kadar pek çok müşterimizi memnun ettiğimiz gibi sizleri de memnun etmek isteriz. Hurdacılık ve hurda alımı hakkında aklınıza takılanları firmamıza danışabilirsiniz. Detaylar için iletişim bölümümüzden bizlere ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.