Mert Güler Kimdir? Ne İş Yapar?

Mert Güler Kimdir? Ne İş Yapar?
Mert Güler, Teknevia'nın kurucusu ve CEO'sudur.

Mert Güler, Teknevia'nın kurucusu ve CEO'sudur. Denizcilik ve tekne kiralama sektörüne olan ilgisi lise yıllarında başlamış, İstanbul Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümünü tercih etmiştir. Güler, sektördeki sorunları gözlemleyerek Teknevia'yı kurmuş ve aracıların yüksek komisyon oranlarına karşı mücadele etmiştir. www.teknevia.com , kaliteli hizmet ve şeffaflık ilkeleriyle sektöre yenilik getirmiş, kullanıcılarına güvenilir ve kolay bir rezervasyon süreci sunmuştur. Güler'in liderliğinde, Teknevia hızla büyümüş ve sektörde önemli bir yer edinmiştir.

Teknevia, kullanıcılara tekne kiralamak için kolay ve ekonomik bir yöntem sunuyor. Mert Güler, Teknevia'nın CEO'su olarak, platformun temel hedefini "global ve yerel markaların yat ve teknelerini doğrudan, en uygun fiyatlarla ve en hızlı şekilde müşterilerimizle buluşturmak" olarak özetliyor. Teknevia, çeşitli etkinlikler ve organizasyonlar için ideal bir tekne kiralama hizmeti sunuyor, böylece kullanıcılar tekne kiralayarak özel günlerini kutlayabilir veya sadece denizde vakit geçirebilirler.

Şirketin hedeflerinden bahseden Mert Güler; "Teknevia olarak 2024 yılından itibaren Bodrum, Fethiye, Göcek, Kaş, Kalkan, Marmaris ve Antalya’da hizmet vereceğiz. 2025 yılından itibaren ise Yunanistan ve Hırvatistan üzerinden global pazara açılacağız. Şu anda bunlarla ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz. Akdeniz’de şimdiden 50’nin üzerinde tekne ve tekne sahibi portföyüne sahibiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.